Watch Medier

Ny leveringstjeneste melder sin ankomst i Danmark

Leveringstjenesten Foodora, der ejes af tyske Delivero Hero, er allerede til stede i Sverige, Norge og Finland. Uden at præcisere tidspunktet bebuder tjenesten nu også et indtog i Danmark.

Foodora-budene optræder i pink. | Foto: PR / Foodora

Da den tyske leveringstjeneste Delivery Hero i fjor opkøbte danske Hungry, skabte det et hul i markedet til endnu en leveringstjeneste i Danmark.

Sådan lyder det fra den midlertidige adm. direktør for leveringstjenesten Foodora, Hans Skruvfors, i en pressemeddelelse.

”Vi er markedsleder på det nordiske marked og har gennem årene opbygget en forretningsmodel, der fungerer for os selv, vores partnere og vores kunder. Denne viden og implementeringen af hele vores økosystem vil drive en stærk vækst i Danmark.”

Hvornår præcist leveringstjenesten melder sin ankomst, fortæller pressemeddelelsen ikke noget om. Hans Skruvfors oplyser dog, at Foodora har 25.000 tilknyttede restauranter, butikker og dagligvarebutikker i Norden.

Foodora er ejet af Delivery Hero.


Mere fra Watch Medier

Supermarkedspriser står til at blive varmt valgtema

SF’s forslag om en hasteundersøgelse af supermarkedskædernes prisstigninger bliver både kaldt en ”gratis omgang” og en ”god ide” af politiske aktører og interesseorganisationer. Én ting er der enighed om: Temaet bliver centralt i valgkampen.

FLSmidth opjusterer trods neddrosling i Rusland

Ingeniørkoncernen FLSmidth øger omsætning og overskud i andet kvartal og opjusterer forventningen til årets omsætning med en milliard. Divisionen, der sælger mineudstyr, trækker væksten.

Læs også

Seneste nyt fra alle vores medier

Jobs fra alle vores medier

Se flere jobs

Se flere jobs