Watch Medier

Fabriksflytninger væk fra Asien kan give mere arbejde til DSV i Latinamerika

Logistikselskabet DSV’s forretning i Latinamerika kan få gavn af især amerikanske virksomheders flytning af produktion fra Asien til f.eks. Mexico, fortæller regionsdirektør Søren Jørgensen.

Set fra Søren Jørgensens udkigspost i Mexico City byder flytninger af produktion fra Asien til Latinamerika på nye muligheder. | Foto: DSV

Handelskonflikter og et ønske om at komme tættere på aftagerne er blandt de vigtigste forklaringer på en relativt ny tendens for virksomheder i retning af at flytte produktion fra Asien til Latinamerika.

Set fra Søren Jørgensens udkigspost i Mexico City, hvor han i 13 år har været en vigtig drivkraft for det danske logistikselskabs operationer i Latinamerika, byder den situation på nye muligheder.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 21 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra Watch Medier

Lindhardt og Ringhof styrker sig med nykøbte Clio

Med overtagelsen af education technology-selskabet Clio har Lindhardt og Ringhof Uddannelse forstærket sin topposition på markedet for læringsmidler. En ny, samlet platform vil stå klar inden for ”et års tid”, siger direktør. Konsolideringen vil også betyde afskedigelser - bl.a. af Clios adm. direktør.

Scan Global overtager små fragtfirmaer fra SAS

Det Kastrup-baserede logistikselskab Scan Global Logistics har i foråret foretaget en række mindre opkøb af virksomheder, som først nu er blevet meldt ud i kvartalsrapporten. Blandt dem er overtagelsen af to fragtfirmaer under flyselskabet SAS.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt fra alle vores medier

Jobs fra alle vores medier

Se flere jobs

Se flere jobs