Watch Medier

TV-producenter glæder sig over droppet aftale men afblæser ikke krise

En rettighedsaftale, som i måneder har betydet stop for udvikling af fiktion til tv-streamingtjenester, blev torsdag forkastet af skuespillere og instruktører i Create Denmark. Det er et skridt i den rigtige retning, mener Producentforeningen. Men de individuelle forhandlinger med tjenesterne kan trække ud til efter sommer.

Foto: Dado Ruvic/Reuters/Ritzau Scanpix

Det er 100 pct. positivt, at en meget omdiskuteret aftale om højere rettighedsbetaling til film- og tv-folk fra streamingtjenester nu er smidt i skraldespanden. Sådan lyder meldingen fra Jørgen Ramskov, direktør for Producentforeningen, som er den ene part bag den nu forkastede aftale.

”Det er et godt signal, og vi har ment i et stykke tid, at vi var nødt til at se med nye øjne på aftalen, og det gør vi nu - begge parter. Det gør vi i forhandlinger med streamingtjenesterne,” siger Jørgen Ramskov.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 21 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra Watch Medier

Supermarkedspriser står til at blive varmt valgtema

SF’s forslag om en hasteundersøgelse af supermarkedskædernes prisstigninger bliver både kaldt en ”gratis omgang” og en ”god ide” af politiske aktører og interesseorganisationer. Én ting er der enighed om: Temaet bliver centralt i valgkampen.

FLSmidth opjusterer trods neddrosling i Rusland

Ingeniørkoncernen FLSmidth øger omsætning og overskud i andet kvartal og opjusterer forventningen til årets omsætning med en milliard. Divisionen, der sælger mineudstyr, trækker væksten.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt fra alle vores medier

Jobs fra alle vores medier

Se flere jobs

Se flere jobs