Watch Medier

Lego-topchef vil skabe "totaloplevelse" med metaverset

Legetøjsvirksomhedens samarbejde med Epic Games er svaret på Legos digitale udfordring, siger topchef Niels B. Christiansen til Børsen.

Lego-topchef Niels B. Christiansen | Foto: Mads Frost

Legos samarbejde med Epic Games skal bringe legetøjsgiganten ind i metaverset – et digitalt univers, hvor moderne mennesker, ifølge topchef Niels B. Christiansen, vil tilbringe rigtig meget tid, og hvor Lego håber at skabe ”den mest åbne platform”. Det siger han i en podcast fra Børsen.

Lego-topchefen tror på at metaverset bliver til virkelighed, og sammen med Epic Games’ programmører vil man skabe en platform i det digitale univers, hvor kreative mennesker kan udfolde sig, og der er sikkert for børn.

Den fysiske oplevelse af at bygge med legoklodser skal dog ikke blot kopieres i en digital version – sammen skal de to skabe en ”totaloplevelse”, siger Niels B. Christiansen. Tidligere har man i Lego mere set det digitale som et ”alternativ”, mener han.

Lego-chef: Vi er et godt sted trods de globale udfordringer omkring os

Mode i metaverset: ”Vi kigger på noget, der bliver en mindre revolution inden for retail”

Lego trykker på onlinespeederen: ”Vores største digitale investering i historien

Lego åbner kontor i København og vil tredoble antallet af tech-ansatte

Mere fra Watch Medier

Supermarkedspriser står til at blive varmt valgtema

SF’s forslag om en hasteundersøgelse af supermarkedskædernes prisstigninger bliver både kaldt en ”gratis omgang” og en ”god ide” af politiske aktører og interesseorganisationer. Én ting er der enighed om: Temaet bliver centralt i valgkampen.

FLSmidth opjusterer trods neddrosling i Rusland

Ingeniørkoncernen FLSmidth øger omsætning og overskud i andet kvartal og opjusterer forventningen til årets omsætning med en milliard. Divisionen, der sælger mineudstyr, trækker væksten.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt fra alle vores medier

Jobs fra alle vores medier

Se flere jobs

Se flere jobs