Watch Medier

Vestas dropper produktionsplaner i Japan

Vestas lægger intentioner om produktion i Japan på is, mens Siemens Gamesa vil genoverveje sin havvind-forretningsstrategi i forhold til landet.

Foto: vestas

Den danske vindmølleproducent Vestas har droppet planer om produktion i Japan. Det skriver den japanske finansavis Nikkei uden at angive kilder til oplysningerne.

Den nye fabrik, som skulle have været opført i Nagasaki, skulle ifølge planerne modtage støtte fra de japanske myndigheder, men Vestas har tilbage i marts trukket sin ansøgning.

Ifølge avisens oplysninger agter Siemens Gamesa heller ikke at levere havmøller til de japanske udviklere.

Til EnergiWatch oplyser Siemens Gamesa, at selskabet ”vil genoverveje sin havvind-forretningsstrategi for det japanske marked efter at have gennemgået de nye regler og regler for havvind i Japan.”

I en udbudsrunde, som blev gennemført tidligere i år, vandt et konsortium med Mitsubishi i spidsen alle tre projekter.

Vestas vil søsætte brintskib

Vestas’ nye havmølle skal testopstilles ud for Frederikshavn

Mere fra Watch Medier

Lindhardt og Ringhof styrker sig med nykøbte Clio

Med overtagelsen af education technology-selskabet Clio har Lindhardt og Ringhof Uddannelse forstærket sin topposition på markedet for læringsmidler. En ny, samlet platform vil stå klar inden for ”et års tid”, siger direktør. Konsolideringen vil også betyde afskedigelser - bl.a. af Clios adm. direktør.

Scan Global overtager små fragtfirmaer fra SAS

Det Kastrup-baserede logistikselskab Scan Global Logistics har i foråret foretaget en række mindre opkøb af virksomheder, som først nu er blevet meldt ud i kvartalsrapporten. Blandt dem er overtagelsen af to fragtfirmaer under flyselskabet SAS.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt fra alle vores medier

Jobs fra alle vores medier

Se flere jobs

Se flere jobs