Watch Medier

Fald i kornpriser øger forventninger om prisfald i supermarkeder

De seneste uger er kornpriserne faldet, og det forventer bl.a. Coop vil slå igennem i fødevarepriserne i efteråret. Mærkevareleverandører afviser ikke muligheden, men ønsker opgør med ”forældet forretningsmodel”.

Faldet i hvedepriser kan også gøre det billigere at handle i supermarkederne, når faldet slår igennem hos leverandører, lyder det fra Coop og Salling Group. | Foto: Miriam Dalsgaard

Efter himmelflugt i andet kvartal er priserne på hvede faldet igennem de seneste uger, og fredag tog de yderligere et dyk, da en aftale, der genåbner for hvedeeksporten fra storproducenten Ukraine, faldt på plads.

I Coop giver det forventning om, at priserne på fødevarer, der er produceret af korn og hvede og korn, også vil falde, siger informationsdirektør Jens Juul Nielsen.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 21 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra Watch Medier

Bryggeriforeningen: Nu koster krisen fyringer

De danske bryggerier befinder sig i en krise, der overgår situationen under pandemien. Alligevel er der mindre politisk opmærksomhed på denne krise. Og det er en fejl, mener Bryggeriforeningens direktør, Nick Hækkerup, hvis medlemmer begynder at afskedige medarbejdere.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt fra alle vores medier

Jobs fra alle vores medier

Se flere jobs

Se flere jobs