Watch Medier

Mangel på arbejdskraft udfordrer rengøringsplatform

Platformen Happy Helper, der forbinder selvstændige rengøringsfolk med forbrugere, er hårdt mærket af den generelle mangel på arbejdskraft. Virksomheden kan ikke møde efterspørgslen.

Adm. direktør og stifter Dennis Forchhammer er stolt af, at den oprindelige kerne af investorer hænger ved. | Foto: Happy Helper / PR

Det kunne have været kronede dage for rengøringsplatformen Happy Helper. Som coronakrisen går i glemsel herhjemme, mærker adm. direktør Dennis Forchhammer efterspørgslen på privat rengøringshjælp i hjemmet stige igen.

Men det har vist sig svært at lokke folk til at tilbyde sig som rengøringshjælp. Happy Helper bygger på en forretningsmodel, hvor rengøringsfolkene er selvstændige – med alt hvad det indebærer af selvbestemmelse over timepriser, arbejdstider og momsregnskaber.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 21 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra Watch Medier

Supermarkedspriser står til at blive varmt valgtema

SF’s forslag om en hasteundersøgelse af supermarkedskædernes prisstigninger bliver både kaldt en ”gratis omgang” og en ”god ide” af politiske aktører og interesseorganisationer. Én ting er der enighed om: Temaet bliver centralt i valgkampen.

FLSmidth opjusterer trods neddrosling i Rusland

Ingeniørkoncernen FLSmidth øger omsætning og overskud i andet kvartal og opjusterer forventningen til årets omsætning med en milliard. Divisionen, der sælger mineudstyr, trækker væksten.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt fra alle vores medier

Jobs fra alle vores medier

Se flere jobs

Se flere jobs