Watch Medier

Fyringer fjerner Ambus behov for ny kapital

En ny spareplan betyder, at medicoselskabet Ambu ikke behøver at søge nye investorer eller andre måder at rejse penge på. Spareplanen skal skære 250 mio. kr. af omkostningerne og nedlægge 200 job.

Adm. direktør Britt Meelby Jensen mener ikke, at Ambu får behov for at rejse frisk kapital, når spareplanen er gennemført. | Foto: Ambu/PR

En kvart mia. kr. vil Ambu skære af sine udgifter årligt, og det skal være med til at sikre, at det danske medicoselskab ikke har brug for at rejse frisk kapital for at holde hjulene kørende.

Det fortæller adm. direktør Britt Meelby Jensen og finansdirektør Thomas Frederik Schmidt på dagens investoropkald, der især handlede om det børsnoterede selskabs nøgletal fra april til og med juni samt den ny spareplan og nedjusteringer af forventninger til det samlede skæve regnskabsår 2021/22.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 21 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra Watch Medier

Supermarkedspriser står til at blive varmt valgtema

SF’s forslag om en hasteundersøgelse af supermarkedskædernes prisstigninger bliver både kaldt en ”gratis omgang” og en ”god ide” af politiske aktører og interesseorganisationer. Én ting er der enighed om: Temaet bliver centralt i valgkampen.

FLSmidth opjusterer trods neddrosling i Rusland

Ingeniørkoncernen FLSmidth øger omsætning og overskud i andet kvartal og opjusterer forventningen til årets omsætning med en milliard. Divisionen, der sælger mineudstyr, trækker væksten.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt fra alle vores medier

Jobs fra alle vores medier

Se flere jobs

Se flere jobs