Watch Medier

Lunars vingeskudte opkøbsplaner dæmper væksten hos norsk bank

Norske Instabank er endnu ikke blevet købt af den danske onlinebank Lunar, efter parterne fortalte omverdenen om en aftale i marts, og siden har der lydt stadig mere dystre meldinger. Den uafklarede situation har lagt bånd på Instabank, lyder det i halvårsregnskabet.

Luar meddelte i marts, at det danske selskab var blevet enige med Instabank om et køb af den norske bank. | Foto: PR/Lunar Bank

Lunars køb af norske Instabank er ikke gået så glat, som parterne havde håbet. Og det påvirker Instabank i negativ retning, skriver Børsen Pro Finans med henvisning til bankens halvårsregnskab torsdag.

Det var i marts, at Lunars planer om at købe Instabank blev meldt ud. I maj kom det så frem, at tilsynsmyndighederne havde sat en foreløbig stopper for opkøbet, og at Lunar var på udkig efter frisk kapital. I juni meddelte Lunar, at banken havde vanskeligheder med at rejse den nødvendige kapital. Og i sidste uge blev sprogbrugen skærpet, da ordet ”usandsynligt” blev sat på Lunars forsøg på at hente de penge, der skal til for at gennemføre købet af Instabank. Det skete i en børsmeddelelse fra Instabank.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 21 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra Watch Medier

Læs også

Seneste nyt fra alle vores medier

Jobs fra alle vores medier

Se flere jobs

Se flere jobs