Watch Medier

Genmab nærmer sig 1500 ansatte: "Mit fokus har været at bevare den samme kultur"

Der er fuld fart på rekrutteringen i Genmab. Det stiller højere og anderledes krav til adm. direktør Jan van de Winkel, som har ført virksomheden fra færre end 200 ansatte til nu næsten 1500.

Foto: Stine Bidstrup/Ritzau Scanpix

I 2010, da hollandske Jan van de Winkel overtog styringen af Genmab, gik biotekselskabet fra 309 til 189 ansatte. Tre år senere, ved udgangen af 2013, var antallet af Genmab-medarbejdere nede på 157.

Siden er det kun gået en vej. Udbygning af sin pipeline og en ambition om at kunne varetage hele processen fra udvikling til markedsføring af lægemidler betyder, at Genmab i dag beskæftiger næsten 1500 personer med 57 forskellige nationaliteter.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 21 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra Watch Medier

EU-lande enige om profitloft for energiselskaber

Efter længere tids tilløb er EU’s medlemslande nået til enighed om prisloft på bæredygtige energiselskaber. Nye estimater med forbehold for fastpriskontrakter viser, at en såkaldt windfall-skat kun vil sende få milliarder kroner i den danske statskasse.

Mærsk-flåden skruer farten ned

Mærsks flåde af containerskibe vil sænke farten og spare brændstof som reaktion på det markante dyk i fragtefterspørgslen, fastslår topchef Søren Skou i interview med Reuters.

Elgiganten må vinke farvel til salgsrekord efter et todelt år

Elgiganten fortsætter i sit nye årsregnskab takterne fra året før med en næsten uændret omsætning på over 7 mia. kr. og et let forbedret overskud på 103,4 mio. kr. Det skæve regnskabsår var dog præget af meget skiftende tendenser. ”Vi kom ud af pandemien med rygvind, inden vi har set en opbremsning i markedet,” forklarer topchef.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt fra alle vores medier

Jobs fra alle vores medier

Se flere jobs

Se flere jobs