Corona udløser jobfest hos Pfizer i Danmark

Pfizer i Danmark har fået mange nye ansatte, efter at coronapandemien har sat medicinalselskabet på landkortet.
Foto: DON EMMERT/AFP / AFP
Foto: DON EMMERT/AFP / AFP

Med en supersællert i form af en vaccine mod covid-19 er det ikke så underligt, at det amerikanske medicinalselskab Pfizer har haft lidt ekstra på kistebunden til en udvidelse af organisationen.

Og også på det danske marked er der blevet flere Pfizer-ansatte.

I et Linkedin-opslag kan Pfizers nye danske Market Access-ansvarlige Trine Pilgaard nemlig løfte sløret for, at Pfizer har ansat 50 nye medarbejdere, siden WHO i 2020 erklærede covid-19 for en global pandemi. Det er godt og vel 50 pct. flere ansatte end de 107 medarbejdere, Pfizer har indrapporteret ved regnskabsårets start.

På to-årsdagen for covid-19 pandemiens tvungne samfundsnedlukning fortalte Pfizers danske topchef Lars Møller til MedWatch, at Pfizer sammen med andre private life science-selskaber har spillet en større rolle ved udrulningen af vaccinestrategien i Danmark.

Covid-19-vaccinen har heller ikke gjort noget skidt for kendskabet til Pfizer bredt i befolkningen. I MedWatch’ seneste imagemåling kunne viste, at Pfizer har overhalet Novo Nordisk i kendskab i den brede befolkning.

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Jakob Dahlgaard Fink er blevet ansat som TV 2's nye finansdirektør. | Foto: NKT.

TV 2 finder ny finansdirektør

For abonnenter

Læs også

"Fra en virksomhedsbetragtning har det været en sund proces, men har også givet anledning til flere udtrædelser, end vi normalt ville se," lyder det fra Steen Rode, ledende partner hos Bech-Bruun. | Foto: Nikolai Linares

Fire partnere forlader Bech-Bruun

For abonnenter