Watch Medier

Morten Strunges podcast-selskab rejser 435 millioner

It- og teleiværksætter Morten Strunges podcast-selskab, Podimo, har netop rejst knap en halv milliard kroner, der skal gøre det muligt at ekspandere til fire nye lande, skriver Børsen.

Morten Strunge har for femte gang rejst kapital til Podimo. | Foto: Mikkel Hørlyck

For femte gang, siden podcast-selskabet Podimo blev stiftet i 2019, er det lykkedes medstifter og adm. direktør Morten Strunge at sikre en betydelig investering. Denne gang på 435 mio. kroner.

“Vi ser en masse muligheder i at udnytte den her situation, og det har vores investorer også set. De selskaber, som har kapital på bankbogen, vil også stå stærkere i forhold til det klima, vi er i lige nu. Det giver nogle muligheder, når det kommer til blandt andet opkøb,” siger Morten Strunge til Børsen.

Investeringsrunden er finansieret af eksisterende investorer og ledet af ventureselskaberne 83 North, Highland Europe samt Saban Ventures, ifølge Børsen.

Investeringen kommer i et marked, hvor aktører som kapitalfonden Nordic Capital har bebudet, at ”investeringsprocesserne tager længere tid”, ligesom flere investorer øger deres fokus på bundlinjen, som følge af økonomiske faresignaler som stigende renter, faldende aktiekurser og inflation.

I Podimos tredje leveår er årsresultatet i minus på 112 mio. kr., og virksomheden har et bruttotab på 55,5 mio. kr.

”Underskuddet er som forventet, men vi har over performet i forhold til vækst på toplinjen. Vi vokser 400 pct. year on year. Det vil sige, at vi er 400 pct. større på toplinjen i dag, end vi var for et år siden,” sagde han i den forbindelse til MediaWatch, uden at ville oplyse omsætningen, der ikke fremgår af selskabets årsregnskab.

I alt har Podimo rejst lidt over 1 mia. kr. i kapital.

Morten Strunge om dundrende Podimo-underskud: ”Vi har haft pedalen i bund”

Podimo erklærer sig klar til at trykke speederen i bund efter største opkøb til dato


Mere fra Watch Medier

Det nye Nordea Pension skal fylde mere i landskabet end Topdanmark Liv

Med Nordeas kræfter inden for distribution skal det tidligere Topdanmark Liv - nu Nordea Pension - blive en større spiller på pensionsmarkedet, siger privatdirektør Mads Skovlund fra Nordea efter overtagelsen. Nordeas privatkunder kan give selskabet mange nye kunder, vurderer aktuar.

MT Højgaard skal bygge for Novo Nordisk i Bagsværd

Byggekoncernen MT Højgaard får del i en milliardaftale med Novo Nordisk, der har planer om at udvide produktionsfaciliteterne i Bagsværd for milliarder. Højgaards del af byggesummen løber op i ca. 600 mio. kr.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt fra alle vores medier

Jobs fra alle vores medier

Se flere jobs

Se flere jobs