Watch Medier

Dansk køkkenfirma indfører firedages-uge

Det vestjyske køkkenfirma Hanstholm Køkken samler hele ugens produktion på fire dage og laver flere tilpasninger i forsøget på at spare på energien. ”Vi burde jo egentlig have gjort det for længe siden.”

Køkkenfirmaet startede i Hanstholm i 1968, men i 1984 rykkede Hanstholm Køkken over 100 kilometer sydpå til Vildsund. | Foto: Hanstholm Køkken/PR.

En 37 timers arbejdsuge klemt ned på fire dage fra mandag til torsdag.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra Watch Medier

Læs også

Relaterede

Seneste nyt fra alle vores medier

Jobs fra alle vores medier

Se flere jobs

Se flere jobs