Watch Medier

Peter Warnøes venturefond kaster sig over brugte ejerandele

Venturefonden Nordic Eye vil rejse en såkaldt secondary fond på en halv mia. kr. til køb af brugte ejerandele i unoterede iværksætterselskaber. ”Især lige nu er det interessant,” siger stifter Peter Warnøe med henvisning til, at det urolige marked får virksomhedsstiftere og tidlige investorer til at sælge ud af ejerandele.

"Mellem 20-30 pct. i rabat vil man typisk kunne hente i rabat. Ikke mindst i det marked, vi ser lige nu," siger Peter Warnøe. | Foto: Nordic Eye / PR

Med planer om en ny fond på omkring en halv mia. kr., der udelukkende skal investere i brugte ejerandele - såkaldte secondaries - i unoterede iværksætterselskaber, bevæger venturefonden Nordic Eye anført af Peter Warnøe sig ind i et nyt og voksende marked.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra Watch Medier

Det nye Nordea Pension skal fylde mere i landskabet end Topdanmark Liv

Med Nordeas kræfter inden for distribution skal det tidligere Topdanmark Liv - nu Nordea Pension - blive en større spiller på pensionsmarkedet, siger privatdirektør Mads Skovlund fra Nordea efter overtagelsen. Nordeas privatkunder kan give selskabet mange nye kunder, vurderer aktuar.

MT Højgaard skal bygge for Novo Nordisk i Bagsværd

Byggekoncernen MT Højgaard får del i en milliardaftale med Novo Nordisk, der har planer om at udvide produktionsfaciliteterne i Bagsværd for milliarder. Højgaards del af byggesummen løber op i ca. 600 mio. kr.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt fra alle vores medier

Jobs fra alle vores medier

Se flere jobs

Se flere jobs