Meny tager hul på nethandel med en ny vinshop

Dagrofas supermarkedskæde Meny åbner en ny e-handelsplatform med fokus på vin. Håbet er, at det er startskuddet til en større digital udvikling.
Menys kædedirektør Richo Boss har store ambitioner for Menys nye vinsatsning. | Foto: Meny/Pr
Menys kædedirektør Richo Boss har store ambitioner for Menys nye vinsatsning. | Foto: Meny/Pr

Meny tager for første gang et e-handels-initiativ i sin strategi om at være Danmarks stærkeste mad- og delikatessemarked. Det sker i form af en ny webshop, der skal fokusere på salg af vin.

Meny Vin skal først testes internt i løbet af oktober før den endelige lancering senere på året. Vinshoppen bliver Menys første landsdækkende e-handelsplatform. På platformen vil Meny tilbyde over 1.000 nye vine, som ikke er i de 113 fysiske butikker.

Satsningen er en del af supermarkedskædens ambition om at styrke den digitale udvikling, og målet er ifølge Meny at blive en af markedets bedste forhandlere af vin online.

”Lanceringen af Menys e-handelsplatform er en vigtig brik på en offensiv rejse mod de bedste digitale kundeoplevelser i Meny og Dagrofa,” siger Tomas Pietrangeli, koncernchef i Dagrofa, som står bag supermarkedskæderne Meny, Spar, Min Købmand og Let-Køb, i en pressemeddelelse.

Både kvalitets- og hverdagsvin

Ifølge Richo Boss, kædedirektør i Meny, vil Meny sigte efter at blive blandt de bedste til digitale kundeoplevelser inden for e-handel med vin. Men han er klar over, at kæden er på vej til ind på et konkurrencepræget marked.

”Vi har en ambition om at Meny Vin skal være den allerbedste online platform til vin i hele Danmark. Konkret betyder det, at vi skal tilbyde det bedste sortiment til markedet inden for alt fra hverdagsvine over kvalitetsvine og til sjældne vine fra hele verden. I fremtiden vil vi udvide e-handel til udvalgte varekategorier, som giver mening for vores kunder”, siger Richo Boss.

Meny Vin forventes at gå i luften for kunderne inden årets udgang og bliver tilgængelig i hele landet.

Meny åbner butik nummer 112 og har flere på vej – men ikke online

Dagligvarekæde lukker flere butikker: ”Stigende elpriser har været dråben”

1.000 Netto-butikker i Tyskland og Polen går usikker vinter i møde

HK Handel udskyder voldgiftssag mod Salling Group

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Jakob Dahlgaard Fink er blevet ansat som TV 2's nye finansdirektør. | Foto: NKT.

TV 2 finder ny finansdirektør

For abonnenter

Læs også

"Fra en virksomhedsbetragtning har det været en sund proces, men har også givet anledning til flere udtrædelser, end vi normalt ville se," lyder det fra Steen Rode, ledende partner hos Bech-Bruun. | Foto: Nikolai Linares

Fire partnere forlader Bech-Bruun

For abonnenter