NNIT får trecifret millionkontrakt på at udvikle ny SU-platform

NNIT har sikret sig en kontrakt til en værdi på 300 mio. kr. med Uddannelses- og Forskningsstyrelsen, hvor den børsnoterede it-virksomhed skal stå for udviklingen af den nye platform til SU og SU-lån.
Foto: NNIT/PR
Foto: NNIT/PR
af NIKOLAJ HARDING

NNIT har vundet en kontrakt med Uddannelses- og Forskningsstyrelsen til en værdi af 300 mio. kr.

Det oplyser it-virksomheden i en børsmeddelelse, og ifølge kontrakten skal NNIT stå for udviklingen implementeringen samt vedligeholdelse af det kommende system til SU (Statens Uddannenlsesstøtte) og SU-lån.

Kontrakten løber i otte år med muligheden for at tilføje yderligere to år til kontrakten, og forretningsbenet Cloud & Digital Solutions skal udføre arbejdet. Her vil der blive afsat cirka 60 medarbejdere til opgaven.

”Udviklingen og driften af komplekse it-platforme til at understøtte højt ledede processer og høj kvalitet i databehandling er præcis, hvor NNIT brillerer. Vi er enormt glade for at at vinde denne betydelige og vigtige offentlige kontrakt, og er meget stolte af at skulle understøtte Uddannelses- og Forskningsstyrelsen på dets rejse mod at lancere det nye SU-system,” lyder det fra Pär Fors, adm. direktør i NNIT, i meddelelsen.

Det oplyses, at Uddannelses- og Forskningsstyrelsen forventes at underskrive kontrakten i slutningen af oktober, og opgaven forventes dermed optaget i november.

NNIT forventer, at kontrakten vil bidrage positivt til virksomhedens omsætning og indtjening i de kommende år.


Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Jakob Dahlgaard Fink er blevet ansat som TV 2's nye finansdirektør. | Foto: NKT.

TV 2 finder ny finansdirektør

For abonnenter

Læs også

"Fra en virksomhedsbetragtning har det været en sund proces, men har også givet anledning til flere udtrædelser, end vi normalt ville se," lyder det fra Steen Rode, ledende partner hos Bech-Bruun. | Foto: Nikolai Linares

Fire partnere forlader Bech-Bruun

For abonnenter