Watch Medier

Elgiganten flytter tv-spots væk fra VM-kampe

Elektronikkæden Elgiganten vil ikke længere reklamere i TV 2’s reklameblokke, der ligger op ad VM-kampe. Det sker, efter at søsterkæden i Norge har trukket sig som sponsor på VM-udsendelser.

Foto: Rune Aarestrup Pedersen/Ritzau Scanpix

Reklamer fra Elgiganten Danmark kommer ikke længere til at indgå i TV 2’s reklameblokke, der er placeret lige før, under og lige efter VM-kampe. Det skriver mediet Markedsføring.

”Vi synes ikke, det er foreneligt med vores værdier, der blandt andet handler rigtig meget om, at der skal være plads til alle. Vi kunne se, at der var et mis-match, og derfor tog vi den beslutning,” siger Ditte Opstrup Andersen, der er PR- og kommunikationschef i Elgiganten, til mediet.

Beslutningen kommer i kølvandet på, at forretningens norske søsterkæde Elkjøp i sidste uge trak sig som sponsor på VM-udsendelser på TV 2 Norge for i stedet at donere reklamepladsen til Amnesty International.

Verdensmesterskaberne i fodbold bliver i år afholdt i Qatar, som har været stærkt kritiseret for sin brug af gæstearbejdere til konstruktion af stadions og infrastruktur i forbindelse med arrangementet, for angiveligt at have bestukket sig til slutrunden og for, at homoseksualitet er kriminaliseret i golfstaten.

Mere fra Watch Medier

Maersk siger farvel til stor profil

Palle Laursen stopper som flådechef i Maersk efter 25 år i rederiet. En anden leder skal også stoppe i Maersk, som er i gang med store interne forandringer.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt fra alle vores medier

Jobs fra alle vores medier

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs