TV 2 dropper betalt indhold i vejrudsigter

Først gjaldt det udsendelserne ”Go’ Morgen Danmark” og ”Go’ aften Live”, og nu er ”TV 2 Vejret” heller ikke længere et format, hvor organisationer kan betale for at blive del af fladen.
Indholdsdirektør Lotte Lindegaard, TV 2. | Foto: Miklos Szabo
Indholdsdirektør Lotte Lindegaard, TV 2. | Foto: Miklos Szabo

Det vil ikke længere været muligt at betale for omtale i vejrudsendelsen ”TV 2 Vejret”. Det skriver Jyllands-Posten med henvisning til søndagens udsendelse af Presselogen på TV 2, hvor TV 2’s indholdsdirektør, Lotte Lindegaard ifølge avisen bragte denne melding.

»Jeg anerkender, at der er et konkret problem, i forhold til om seerne kan aflæse, at der er penge involveret,« sagde indholdsdirektøren om beslutningen ifølge Jyllands-Posten.

Der vil stadig blive lavet betalt indhold på TV 2, men i hvilket formater, svarede Lotte Lindegaard ifølge avisen ikke på, ligesom hun afviste at oplyse, hvor mange penge TV 2 tjener på den betalte omtale, skriver Jyllands-Posten.

Udmeldingen kommer efter samme avis de seneste uger har beskrevet flere sager, hvor TV 2 har modtaget betaling for omtale - senest at det tyske turistkontor Tysk Turist Information betalte for omtale i Vejrets udsendelser. TV 2 meldte efterfølgende ud, at de dropper betalte samarbejder med organisationer i formaterne ”Go’ Morgen Danmark” og ”Go’ Aften Live” og nu altså også ”TV 2 Vejret”.

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Jakob Dahlgaard Fink er blevet ansat som TV 2's nye finansdirektør. | Foto: NKT.

TV 2 finder ny finansdirektør

For abonnenter

Læs også