Watch Medier

Stor dansk møbelproducent varsler afskedigelser

Møbelproducenten Tvilum har planer om at sige farvel til omkring 47 danske ansatte eller knap syv pct. af arbejdsstyrken, skriver Midtjyllands Avis. 

Kjeld Nielsen overtog posten som topchef i Tvilum efter Torben Porsholdt i august 2022. | Foto: Pr/tvilum A/s

Den danske møbelproducent Tvilum påtænker at afskedige 47 af selskabets omkring 700 ansatte, skriver Midtjyllands Avis.

Størstedelen af fyringerne skal findes blandt selskabets timelønnede ansatte, og årsagen til beslutningen er, at møbelproducenten oplevelser faldende efterspørgsel. Tvilum, der har hovedkvarter i Fårvang ved Silkeborg, beskriver sig selv som en af verdens førende producenter af plademøbler.

”Vi ser ikke tegn på, efterspørgslen stiger, så hvis vi ikke regulerer til, kommer vi til at bygge for meget lager op, og det ønsker vi ikke. Derfor tilpasser vi vores kapacitet og dermed også vores organisation,” siger adm. direktør Kjeld Nielsen fra Tvilum til avisen. 

Direktøren oplyser, at ledelsen i øjeblikket forhandler med medarbejderrepræsentanter og fagforeninger, og derfor er der ikke sat tidspunkt på fyringerne. 

Mere fra Watch Medier

Topchef tør ikke garantere stop for fyringer

Postnord i Danmark har annonceret et farvel til flere hundrede ansatte på grund af lavere aktivitet og stigende omkostninger. Topchef tvivler på behov for nye sparerunder senere i år og afviser, at selskabet generelt er på skrump.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt fra alle vores medier

Jobs fra alle vores medier

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs