Watch Medier

Tidligere Irma-direktør opgiver forsøg på at redde butikskæden

Ifølge tidligere Irma-direktør Alfred Josefsen har Coop ikke ”ønsket at medvirke til Irmas overlevelse”, og derfor opgiver han at redde kæden.

Alfred Josefsen var direktør i Irma fra 1999 til 2012. | Foto: Joachim Adrian

Dagligvarekoncernen Coop vil ifølge den tidligere Irma-direktør Alfred Josefsen ikke medvirke i hans forsøg på at redde Irma fra lukning, og derfor opgiver han ævred, skriver Berlingske på baggrund af en pressemeddelelse.

Ifølge Alfred Josefsen har han været i kontakt med ”mange mulige investorer”, som har været interesseret i at medvirke i en redning af Irma.

”Alle har selvfølgelig efterspurgt oplysninger om salgsprisen og omfanget af en eventuel handel. Nogle oplysninger, som jeg forgæves har anmodet Coops direktion om. Men desværre har Coop ikke ønsket at medvirke til Coops overlevelse,” siger Alfred Josefsen ifølge Berlingske i meddelelsen.

Ifølge den tidligere Irma-direktør står Coop fast på beslutningen om at lukke Irma og har meddelt internt, at der ikke vil blive ændret på beslutningen.

Alfred Josefsen var direktør i Irma fra 1999 til 2012, hvor han forlod stillingen på grund af utilfredshed over, at Irma i højere grad skulle integreres i Coop.

Mere fra Watch Medier

Læs også

Relaterede

Seneste nyt fra alle vores medier

Jobs fra alle vores medier

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs