Watch Medier

MT Højgaard lander milliardkontrakt på nyt domicil til FE

Nyt domicil til Forsvarets Efterretningstjeneste skal stå klar i 2027. Entreprenørselskabet MT Højgaard og Pensiondanmark skal stå for byggeriet, der er et offentligt-privat partnerskab.

”Vi er stolte over at blive betroet denne vigtige opgave i tæt samarbejde med andre dygtige og erfarne aktører," siger MT Højgaard Holdings koncernchef, Henrik Mielke. | Foto: Liv Møller Kastrup

MT Højgaard har fået en kontrakt på over 2 mia. kr. af Forsvarets Efterretningstjeneste.

Det er de to forretningsenheder MT Højgaard Danmark og MT Højgaard Property Development, som sammen med Pensiondanmark har landet aftalen om projektering, opførelse og drift af nyt domicil, der skal ligge ved Svanemøllens Kaserne i København.

Det oplyser MT Højgaard i en børsmeddelelse.

Domicilbygningen ventes at stå færdig og at blive afleveret 1. juli 2027, og den daglige drift af bygningen skal i 30 år varetages i et samarbejde mellem Deas Group og MT Højgaard Property Development.

Projektet er det hidtil største offentligt-private partnerskab i Danmark, skriver selskabet i meddelelsen.

”Vi er stolte over at blive betroet denne vigtige opgave i tæt samarbejde med andre dygtige og erfarne aktører. Vi ser frem til at trække på kompetencerne inden for domicilbyggeri i entreprenørforretningen og bidrage til at løfte driftsopgaven med afsæt i vores projektudvikleres mangeårige erfaring på området,” udtaler Henrik Mielke, koncernchef i MT Højgaard Holding.

Et mindre bidrag fra ordren er indeholdt i MT Højgaard Holdings forventninger til 2023.

Mere fra Watch Medier

Væksten i Power gik i stå i 2022

Åbningen af nye varehuse løftede ikke salget i elektronikkæden, hvor bundlinjen for første gang i tre år gik i rødt, viser regnskabet for 2022.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt fra alle vores medier

Jobs fra alle vores medier

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs