Netcompany hyrer ISS til service i nyt hovedsæde

ISS skal stå for kantine- og receptionsdrift samt intern service i it-selskabet Netcompanys nye hovedkontor beliggende i de bageste dele af Nordeas gamle hovedkvarter på Christianshavn.
Det er i disse bygninger, at Netcompanys nye hovedkontor ligger. | Foto: Pr / Atp Ejendomme
Det er i disse bygninger, at Netcompanys nye hovedkontor ligger. | Foto: Pr / Atp Ejendomme
Af Marketwire og Nikolaj Harding

Netcompany har indgået en tocifret millionaftale med den danske servicekæmpe ISS, der løber frem til 2026.

Det meddeler ISS tirsdag.

Aftalen er indgået i forbindelse med, at Netcompany flytter hovedkontor, og aftalen omfatter blandt andet kantine- og receptionsdrift samt intern service.

”Vi fortsætter vores kommercielle momentum fra sidste år, hvor vi havde en historisk høj fastholdelse af kunder og en høj win-rate i vores salg, med at udvide vores kundeportefølje med en strategisk vigtig kunde her i 2023,” siger Thomas Vilsbøll, der er kommerciel direktør i den danske del af ISS.

Netcompany flytter i løbet af denne måned fra Grønningen ved Østerport i København og til glasbygningerne i Ørkenfortet i hjertet af København.

Ifølge André Rogazcewski, topchef i Netcompany, sker det, fordi man er vokset ud af kontorerne på Grønningen og derfor har brug for noget større, der kan huse selskabets cirka 1500 ansatte. 

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Jakob Dahlgaard Fink er blevet ansat som TV 2's nye finansdirektør. | Foto: NKT.

TV 2 finder ny finansdirektør

For abonnenter

Læs også

"Fra en virksomhedsbetragtning har det været en sund proces, men har også givet anledning til flere udtrædelser, end vi normalt ville se," lyder det fra Steen Rode, ledende partner hos Bech-Bruun. | Foto: Nikolai Linares

Fire partnere forlader Bech-Bruun

For abonnenter