Medie: Returkommission årsag til fyringer i Hommelhoff-selskaber

To tidligere ledende medarbejdere i Aarhus-rigmanden Claus Hommelhoffs selskaber Domis og Formuepleje er politianmeldt for at have fået 30 mio. kr. ved en ejendomsinvestering, skriver medie. (Rettet)
Claus Hommelhoff var med til at stifte Formuepleje i 1986 og stiftede sin egen ejendomskoncern Domis i 2009. | Foto: Joachim Ladefoged
Claus Hommelhoff var med til at stifte Formuepleje i 1986 og stiftede sin egen ejendomskoncern Domis i 2009. | Foto: Joachim Ladefoged

(Artikel rettet kl. 12.30, så det ikke længere fremgår, at Claus Hommelhoff står bag politianmeldelsen.)

To ledende medarbejdere i henholdsvis ejendomsudvikleren Domis og kapitalforvalteren Formuepleje er blevet opsagt og meldt til politiet, skriver mediet Insidebusiness. Begge selskaber er stiftet af Aarhus-milliardæren Claus Hommelhoff.

Årsagen skulle ifølge mediet være, at de to afskedigede chefer har fået returkommision i forbindelse med en ejendomsinvestering for et trecifret millionbeløb. Ifølge mediet skulle der var tale om en betaling på ca. 30 mio. kr., som er tilgået medarbejderne via en mellemmand.

Ingen har indtil videre ønsket at kommentere sagen over for Insidebusiness, men ifølge mediet skulle særligt den ene af de to nu opsagte chefer have haft et meget tæt forhold til Claus Hommelhoff, der af unavngivne kilder beskrives som personligt indigneret over sagen.

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Nyhedsbrevsvilkår

Læs også