Amerikansk computergigant dropper Bang & Olufsen

Bang & Olufsen har siden 2015 haft et tæt samarbejde med HP, men det er slut nu.
Kristian Teär, der er adm. direktør i B&O, mener ikke, at det ophøret samarbejde kommer til at betyde noget signifikant for omsætningen. | Foto: Stine Bidstrup
Kristian Teär, der er adm. direktør i B&O, mener ikke, at det ophøret samarbejde kommer til at betyde noget signifikant for omsætningen. | Foto: Stine Bidstrup
AF MARKETWIRE

Computerproducenten HP kommer ikke til at forlænge sin kontrakt med Bang & Olufsen. Det kommer formentlig til at ramme den danske design- og hifi-koncerns omsætning, men det bekymrer ikke topchefen.

Det skriver Børsen.

Siden 2015 har B&O haft et tæt samarbejde med amerikanske HP, men i seneste kvartalsregnskab skriver det børsnoterede danske selskab, at samarbejdet ikke bliver forlænget, når det udløber i juni 2024.

En af årsagerne til bruddet er, at HP købte elektronikvirksomheden Poly for over 20 mia. kr. tilbage i 2022.

”Det er et stort opkøb, som har givet HP nogle kompetencer, de hellere vil bruge, og det er fint. Men vi har været glade for samarbejdet i mange år,” siger Kristian Teär, der er administrerende direktør i B&O, til Børsen.

Kristian Teär fortæller også, at det ophørte samarbejde ikke kommer til at betyde noget signifikant for B&O’s omsætning i det store billede. Derudover ser han bruddet som en mulighed for at afsøge andre samarbejder.

Jagten på luksusstatus koster B&O på omsætningen: ”Vi har taget de største greb”

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Jakob Dahlgaard Fink er blevet ansat som TV 2's nye finansdirektør. | Foto: NKT.

TV 2 finder ny finansdirektør

For abonnenter

Læs også