Hotelkæde udfaser oksekødet fra sine restauranter

Sinatur Hotel og Konference har vedtaget et såkaldt gastronomisk kodeks, hvor der skal indtænkes mindre klimabelastende råvarer ind i menuerne.
Sinatur-hotellerne vil ændre madkulturen i kæden, og derfor bliver oksekød fortid senest i 2030. | Foto: Finn Frandsen/Ritzau Scanpix
Sinatur-hotellerne vil ændre madkulturen i kæden, og derfor bliver oksekød fortid senest i 2030. | Foto: Finn Frandsen/Ritzau Scanpix

Hotelkæden Sinatur har vedtaget et såkaldt gastronomisk kodeks, hvor man vil forpligte sig til at servere mere klimavenlig mad til gæsterne på de i alt seks hoteller landet over. 

Allerede abonnent?Log ind her

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr. Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

Med din prøveperiode får du:

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Skal indeholde mindst 8 tegn samt tre af disse: Store bogstaver, små bogstaver, tal, symboler
    Skal indeholde mindst 2 tegn
    Skal indeholde mindst 2 tegn

    Få fuld adgang til dig og dine kollegaer

    Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

    Del artikel

    Tilmeld dig vores nyhedsbrev

    Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

    Nyhedsbrevsvilkår

    Forsiden lige nu

    Jakob Dahlgaard Fink er blevet ansat som TV 2's nye finansdirektør. | Foto: NKT.

    TV 2 finder ny finansdirektør

    For abonnenter

    Læs også