Restauranter mærker stigende klimakrav fra samarbejdspartnere

Både restaurantbranchens kunder og investorer efterspørger i højere grad konkrete data om CO2-aftryk, som brancheorganisationen DRC nu lancerer værktøj til at måle.
Stifer af Restaurant Lola, Kamilla Seidler, er en af de 35 medlemmer af DRC, der har fået lavet en bæredygtighedsrapport og mærker efterspørgslen hos forskellige kundegrupper og leverandører. | Foto: Jacob Ehrbahn
Stifer af Restaurant Lola, Kamilla Seidler, er en af de 35 medlemmer af DRC, der har fået lavet en bæredygtighedsrapport og mærker efterspørgslen hos forskellige kundegrupper og leverandører. | Foto: Jacob Ehrbahn

Klimaaftryk er for alvor kommet på dagsordenen i restaurantverdenen.

Allerede abonnent?Log ind her

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr. Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

Med din prøveperiode får du:

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Skal indeholde mindst 8 tegn samt tre af disse: Store bogstaver, små bogstaver, tal, symboler
    Skal indeholde mindst 2 tegn
    Skal indeholde mindst 2 tegn

    Få fuld adgang til dig og dine kollegaer

    Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

    Del artikel

    Tilmeld dig vores nyhedsbrev

    Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

    Nyhedsbrevsvilkår

    Forsiden lige nu

    Jakob Dahlgaard Fink er blevet ansat som TV 2's nye finansdirektør. | Foto: NKT.

    TV 2 finder ny finansdirektør

    For abonnenter

    Læs også