Rema 1000 forventer at runde 400 butikker inden sommerferien

Den norske discountkæde vil dermed have krydset halvvejen i spurten mod at åbne 70 nye butikker i Danmark i 2024.
Henrik Burkal, adm direktør i Rema 1000 Danmark, skriver i et opslag på Linkedin, at Rema 1000 inden sommerferien når op på 400 butikker i Danmark. | Foto: Brian Karmark
Henrik Burkal, adm direktør i Rema 1000 Danmark, skriver i et opslag på Linkedin, at Rema 1000 inden sommerferien når op på 400 butikker i Danmark. | Foto: Brian Karmark

Rema 1000 har i begyndelsen af 2024 udvidet hastigt med nye butikker, og ekspansionen fortsætter frem mod sommerferien, hvor discountkæden runder 400 butikker i Danmark.

Det skriver kædens topchef i Danmark, Henrik Burkal, i et opslag på Linkedin

Topchefen er torsdag til topmøde i Oslo i Norge hos ejeren Reitan Retail, hvor han foran resten af direktionen har givet status på åbningerne af de mange Rema 1000-butikker i tidligere Aldi-butikker. Senest har Rema 1000 slået dørene op til nye butikker i Allingåbro og Ringe. 

”Det er altid givende at dele erfaringer og bidrage til at sætte retning på koncepterne sammen med gode kolleger, og i dag holder vi mødet i Oslo,” skriver Henrik Burkal i sit opslag. 

Mere synlig i gadebilledet

Rema 1000 har en ambition om at åbne hele 70 nye butikker i 2024. Med de mange nye butiksåbninger kommer Rema 1000 op på omkring 430 butikker. 

Målt på antal butikker er Netto med over 600 dog stadig den kæde, der fylder mest i gadebilledet.

I januar åbnede Rema 1000 seks butikker, mens der i februar bliver tilføjet op til ti nye butikker. For nylig satte Rema 1000 ydermere åbningsdato på åbningen af yderligere seks nye butikker i marts. 

Udrulningen af de tidligere Aldi-butikker er kulminationen på næsten et års ventetid for Rema 1000. Først afventede man grønt lys fra Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen til købet af i alt 113 af Aldis tidligere butikker, hvorefter en række butikker også er blevet solgt fra til andre kæder.

Som DetailWatch beskrev onsdag, er flere nye Rema 1000-butikker dog blevet forsinkede af forskellige årsager. Forsinkelserne kommer dog ikke til at spænde ben for målet om at åbne 70 butikker i år, fastslog Rema 1000’s kommunikationsdirektør Jonas Schrøder.

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Jakob Dahlgaard Fink er blevet ansat som TV 2's nye finansdirektør. | Foto: NKT.

TV 2 finder ny finansdirektør

For abonnenter

Læs også