Medejer trækker sig fra hotelbestyrelse efter TV 2-afsløringer

Efter afsløringer i TV 2-dokumentar træder Birger Arp-Hansen ud af bestyrelsen i Arp-Hansen Hotel Group, for at der ikke kan rejses nogen tvivl om hotelgruppens troværdighed.
Hotel Nyhavn 71 er et af hotellerne i Arp-Hansen Hotel Group. | Foto: Gert Jensen
Hotel Nyhavn 71 er et af hotellerne i Arp-Hansen Hotel Group. | Foto: Gert Jensen
af RITZAU ‎

Birger Arp-Hansen, medejer af hotelkoncernen Arp-Hansen Hotel Group, trækker sig fra bestyrelsen i hotelgruppen.

Det oplyser selskabet ifølge Estate Media.

Beslutningen kommer som direkte konsekvens af den afslørende TV 2-dokumentar Den sorte svane. Dokumentaren omtaler en række natklubber i København, der har været involveret i systematisk hvidvask. Det skete gennem fakturering af vagtfirmaer, der har været leverandører til natklubber og barer.

Ud over at være medejer og bestyrelsesmedlem af Arp-Hansen Hotel Group er Birger Arp-Hansen desuden medejer af natklubberne Søpavillonen og Museo, der omtales i dokumentaren.

På baggrund af afsløringerne i dokumentaren har Birger Arp-Hansen altså trukket sig fra bestyrelsen i hotelkoncernen, bekræfter Henning Arp-Hansen, der er bror til Birger Arp-Hansen, til Estate Media.

”Min bror oplyser, at han ikke har kendskab til, at der er foregået noget ulovligt i hans selskaber, men han har alligevel valgt at trække sig fra bestyrelsen, for at der ikke skal kunne rejses nogen form for tvivl om troværdigheden i Arp-Hansen Hotel Group. Det, synes jeg, er en klog beslutning – også selv om der på nuværende tidspunkt ikke har været mulighed for at komme til bunds i, hvad der præcist er foregået,” siger Henning Arp-Hansen til Estate Media.


Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Jakob Dahlgaard Fink er blevet ansat som TV 2's nye finansdirektør. | Foto: NKT.

TV 2 finder ny finansdirektør

For abonnenter

Læs også