Watch Medier

Nyhedsbrevsvilkår

1.1 Nyhedsbreve

Ved tilmelding af nyhedsbreve fra medier under Watch Medier accepterer du, at Watch Medier løbende sender dig mails med de seneste nyheder inden for erhvervsliv, samfund og debat. Nyhedsbrevene kan desuden indeholde markedsføring i form af bannere, information om nye tiltag på Watch Medier, brugerundersøgelser og andre redaktionelt relaterede produkter. Herudover accepterer du, at vi må sende dig nyhedsbreve fra Watch Medier.

Du kan til enhver tid afmelde alle eller udvalgte nyhedsbreve ved at klikke på ”Afmeld nyhedsbrevet her” i bunden af det enkelte nyhedsbrev. 

1.2 Spørgeskemaer

For at vide mere om vores brugere gennemfører vi indimellem spørgeskemaundersøgelser. Det er forskelligt, hvad der bliver spurgt om i disse undersøgelser, men du kan altid vælge at deltage uden at oplyse, hvem du er – ligesom det er helt frivilligt, om du vil svare på spørgsmålene. Dit besøg på vores sites eller dine muligheder på vores sites afhænger ikke af, om du deltager i undersøgelserne, men da vi gennemfører dem for at forbedre brugeroplevelsen eller blive bedre, sætter vi pris på din deltagelse.


Du bør aldrig svare på undersøgelser, der ikke har en tydelig og kendt afsender.


Watch Medier udsender desuden løbende individuelle, kunderelaterede mails med henblik på kunde- og produktoptimering.

1.3 Konkurrencer og særlige tilbud

Fra tid til anden har vi konkurrencer eller særlige tilbud på medierne under Watch Medier, og vi indsamler i denne forbindelse typisk navn og e-mail-adresse. Hvis denne information deles med andre virksomheder, vil det klart fremgå af konkurrencen/tilbuddet. 


Det kan være en forudsætning for deltagelse, at du accepterer, at Watch Medier eller andre må kontakte dig efterfølgende. Det vil tydeligt fremgå af konkurrencen/tilbuddet. Deltagelse i konkurrencer og særlige tilbud er altid frivillig.

Seneste nyt fra alle vores medier

Jobs fra alle vores medier

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs