Watch Medier

Om Watch Medier

Watch Medier henvender sig til samfunds- og erhvervsinteresserede læsere, der efterspørger uafhængig, kritisk og fair online-journalistik af høj kvalitet om samfund og erhvervsliv.

Vi udgiver i dag AdvokatWatch, AgriWatch, AMWatch, CleantechWatch, DetailWatch, EjendomsWatch, EnergiWatch, FinansWatch, FødevareWatch, ITWatch, KapitalWatch, KForum, MediaWatch, MedWatch, MobilityWatch, PolicyWatch og ShippingWatch. Medierne er samlet på www.watchmedier.dk.

I Tyskland udgiver vi FinanzBusiness og i Norge AdvokatWatch, EiendomsWatch, Energiwatch, FinansWatch og Medwatch – fra vores redaktioner i hhv. Frankfurt og Oslo. Desuden er vi medejer af Versicherungsmonitor, der har base i Køln.

Vi går tæt på de vigtigste brancher i dansk erhvervsliv, og vores abonnenter tæller – ud over almindeligt erhvervsinteresserede danskere – en lang række virksomheder, myndigheder, politikere, uddannelsesinstitutioner, interesseorganisationer og mange andre. De abonnerer enten på udvalgte eller alle medier.


Uafhængig, kritisk og fair

Mens de brede erhvervsmedier fokuserer på en håndfuld af de allerstørste virksomheder, tager vi også underskoven af mindre og mellemstore virksomheder seriøst. Det er disse virksomheder, der udgør rygraden i dansk erhvervsliv, og det er her, fremtidens vækst skal findes.

Vi tror på, at der er behov for uafhængig, kritisk og fair dækning af både store og små – af rammevilkår, politik, innovation, strategi, vækst, ledelse, konkurrence, holdninger og meget mere. Leveret af journalister, der ved, hvad de skriver om.

Watch Medier fik i 2013 tildelt Anders Bording Innovationspris, der uddeles af Danske Medier.

Vi er ejet af JP/Politikens Hus og beskæftiger ca. 100 journalister. Vores redaktioner holder til i JP/Politikens Hus på Rådhuspladsen i København samt i Jyllands-Postens domicil i Mediebyen i Aarhus.
anders-heering-jpg

Anders Heering, adm. direktør og ansv. chefredaktør
ah@watchmedier.dk


Anders Heering er uddannet journalist og havde baggrund som erhvervsjournalist, da han i 2010 startede FinansWatch. Anders Heering er i dag direktør for JP/Politikens Erhvervsmedier, der blandt andet rummer Watch Medier, hvor han har titel af adm. direktør og ansv. chefredaktør.

henrik-tuchsen-jpg

Henrik Tüchsen, redaktionschef
ht@watchmedier.dk
T: +45 3330 8371


Henrik Tüchsen, uddannet journalist og reserveofficer, arbejdede i en lang årrække for Berlingske Business og Børsen, hvor han bl.a. var korrespondent i USA. Inden Henrik fik det daglige redaktionelle ansvar for Watch Medier, var han redaktør for MedWatch og FødevareWatch. Han er desuden forfatter og medforfatter til en række erhvervsbøger, herunder biografier af Asger Aamund og Michael Pram Rasmussen. Henrik har været ansat på Watch Medier siden 2011.

marianne-troelsen-jpg

Marianne Troelsen, nyhedschef
mt@watchmedier.dk
T: +45 2049 8660


Marianne Troelsen er uddannet journalist fra Danmarks Journalisthøjskole (DMJX) og er derudover uddannet i finanssektoren som bankassistent. Hun har i en årrække arbejdet som magasin- og nyhedsredaktør på Fagbladet 3F. Desuden har hun blandt andet arbejdet som journalist og redaktionssekretær på forbrugermagasinerne Tænk og Tænk Penge og havde samme funktion på magasinet Arbejdsmiljø. På Watch Medier er Marianne en del af den redaktionelle ledergruppe, der har ansvaret for Watch-mediernes indhold og udvikling.

nicolai-raastrup-jpg

Nicolai Raastrup, nyhedschef
nr@watchmedier.dk


Nicolai Raastrup er uddannet journalist fra Danmarks Journalisthøjskole (DMJX) og HD(O) fra CBS. Nicolai har arbejdet for Reuters, Børsen, Berlingske og Finans, bl.a. som undersøgende journalist, erhvervsredaktør og korrespondent i Mellemøsten og Asien. På Watch Medier er Nicolai en del af den redaktionelle ledergruppe, der har ansvaret for Watch-mediernes indhold og udvikling.

eva-skaarup-jpg

Eva Skaarup, direktionsassistent
es@watchmedier.dk


Eva Skaarup er uddannet erhvervssproglig korrespondent i engelsk fra CBS. Hun var ansat på Institut for Finansiering på CBS i en årrække, inden hun i 2001 kom til Deloitte Corporate Finance. Eva startede på Watch Medier i 2013 og stod i de første mange år for kontordrift og direktionssupport – de seneste år hovedsageligt med fokus på support af direktion og øvrig ledergruppe.

lone-seidelin-andersen-jpg

Lone Seidelin-Andersen, HR-administrator
lsa@watchmedier.dk


Lone er uddannet kontorassistent med speciale i offentlig administration og har mere end 10 års erfaring med administrativt arbejde. Hun har bl.a. arbejdet på to erhvervsskoler med administration af elever samt ansøgere. I dag er hun Watch Mediers HR-administrator med primært ansvar for on- og offboarding. Lone har været på Watch Medier siden september 2022.

jens-russkov-jpg

Jens Bojsen Ruskov, chefanalytiker
jbr@watchmedier.dk
T: +45 2726 6888


Jens Bojsen Ruskov er uddannet cand.polit fra Københavns Universitet i 2001. Han har været ansat på Berlingske, siden Berlingske i 2002 købte Børsens Nyhedsmagasin, hvor han var ansat. Han har lige siden været tilknyttet Business-området som analytiker på Berlingske Nyhedsmagasin og Berlingske Business. Fra 2008 med titel af chefanalytiker i Berlingske Research. Jens har været på Watch Medier siden januar 2016.

Jan Bjarke Mindegaard.jpg

Jan Bjarke Mindegaard, marketingchef
jbm@watchmedier.dk
T: +45 2019 4152


Jan Mindegaard er uddannet journalist fra Syddansk Universitet. Han var i en årrække nyhedsredaktør på Berlingske, før han som redaktionschef og nyhedschef var med til at starte Radio24syv op. Siden har han været redaktionschef på TV 2 Nyhederne. Jan er i dag marketingchef på Watch Medier, hvor han har været ansat siden maj 2017.

jonathan-walsoee-jpg

Jonathan Walsøe, Strategy Director
jw@watchmedier.dk
T: +45 3330 8314


Jonathan Walsøe er uddannet i økonomi og filosofi fra CBS i 2012 og har en Master of Business Administration & Engineering (MBA) fra University of Applied Science i Berlin. Jonathan har en baggrund som management-konsulent i Strategy & Operations hos Rambøll Management Consulting. Jonathan har desuden boet fire år i Tyskland, hvoraf to år blev brugt på at udvikle et startup, som han efterfølgende solgte sin andel i. Jonathan har været på Watch Medier siden august 2018.

helene-sindholdt-jpg

Helene Sindholt, Strategy Manager
hs@watchmedier.dk
T: +45 6170 2168


Helene Sindholt er uddannet cand. merc. International Business fra CBS. Hun har erfaring som forretningsudvikler fra en international fødevaredistributør og et dansk forlag. Helene er som Strategy Manager ansvarlig for strategi- og udviklingsprojekter. Hun har været ansat på Watch Medier siden januar 2020.

diyar-kashlook-jpg

Diyar Kashlook, strategianalytiker
dk@watchmedier.dk
T: +45 4242 4676


Diyar Kashlook er uddannet cand. merc. IMM og har en baggrund som konsulent, forretningsanalytiker og markedsføringskonsulent. Diyar er i dag ansvarlig for den strategiske analyse, hvor hun supporterer strategi-teamet med investeringsindstillinger af nichemedier internationalt.

martin-haun-jpg

Martin Allermann Haun, CTO
mah@watchmedier.dk
T: +45 3046 5193


Martin Allermann Haun er uddannet cand. IT. i Informationsvidenskab fra Aarhus Universitet og har tidligere erfaring med strategi og produktudvikling i DR og Berlingske Media. Martin har det overordnede ansvar for at fremtidssikre og videreudvikle strategien, når det gælder udvikling, digitale produkter og platforme. Han har været ansat på Watch Medier siden september 2022.

rasmus-emborg-jpg

Rasmus Emborg, international redaktør
re@watchmedier.dk
T: +45 2324 4564


Rasmus Emborg er uddannet journalist og har 30 års erfaring i mediebranchen. Han har tidligere arbejdet på Politiken, Avisen.dk/Ugebrevet A4 og Børsen. I dag er han Watch Mediers internationale redaktør med redaktionelt ansvar for selskabets medier uden for Danmark. Rasmus er desuden forfatter til bøgerne ’Ølbrødre’ om de to tvillinger og ølbryggere, Mikkel Borg Bjergsø og Jeppe Jarnit-Bjergsø, samt ’Rosé Revolution’.

hella-andersen-portræt.jpg

Hella Andersen, journalist
ha@watchmedier.dk
T: +45 3134 7107

Hella Andersen er uddannet fra Danmarks Journalisthøjskole i 1985. Hella har omfattende erfaring med erhvervsjournalistik fra nyhedsbureau, avis og magasin. Hun har arbejdet på Ritzaus Bureau og var med til at lancere Dagbladet Børsens første online-initiativ, Telebørsen, i 1987. Senere var hun i næsten ti år nyhedsredaktør på Berlingske Erhverv, indtil hun skiftede til et redigerende job på Børsens Nyhedsmagasin. Fra 2011 til 2018 har hun dels redigeret magasiner, dels været nyhedsredaktør på Berlingske Business – og fra 2016 tillige været redaktør af Berlingske Business Magasin.

Watch Medier blev grundlagt i 2010, da Jyllands-Posten lancerede nichemediet FinansWatch målrettet personer med en særlig interesse for den finansielle sektor. Mediehuset havde allerede taget første spadestik på markedet for digitale og abonnementsbaserede nichemedier tre år tidligere med investeringen i 60 pct. af MediaWatch, der blev ejet sammen med A-pressen. I 2012 blev søstermedierne MedWatch og ShippingWatch lanceret, og alle nicheaktiviteter er i dag samlet i Watch Medier, der nu udgiver 15 danske og fem udenlandske medier og beskæftiger cirka 100 medarbejdere.

Tekst, grafik, billeder, lyd og andet indhold på dette website er beskyttet efter lov om ophavsret. Watch Medier forbeholder sig alle rettigheder til indholdet, herunder retten til at udnytte indholdet med henblik på tekst- og datamining, jf. ophavsretslovens § 11 b og DSM-direktivets artikel 4. 

Du kan finde vores medier her:

advokatwatch.dk

agriwatch.dk

amwatch.dk

cleantechwatch.dk

detailwatch.dk

ejendomswatch.dk

energiwatch.dk

energywatch.eu

finanswatch.dk

fodevarewatch.dk

itwatch.dk

kapitalwatch.dk

kforum.dk

mediawatch.dk

medwatch.dk

mobilitywatch.dk

policywatch.dk

shippingwatch.dk

shippingwatch.com

Vores udenlandske medier:

finanswatch.no

eiendomswatch.no

advokatwatch.no

energiwatch.no

medwatch.no

finanzbusiness.de

versicherungsmonitor.de (70 pct. ejerandel)


Watch Medier er medlem af Pressenævnet.


Watch Medier

Rådhuspladsen 37
1785 København V

Tlf: 70 777 125


Redaktionerne

AdvokatWatch, tlf. 3330 8310, advokatwatch@advokatwatch.dk

AMWatch, tlf. 3330 8383, amwatch@amwatch.dk

AgriWatch, tlf. 3330 8390, agriwatch@agriwatch.dk

CleantechWatch, tlf. 3330 8410, cleantechwatch@cleantechwatch.dk

DetailWatch, tlf. 3330 8450, lr@detailwatch.dk

EjendomsWatch, tlf. 3330 8331, ejendomswatch@ejendomswatch.dk

EnergiWatch, tlf. 3330 8320, energiwatch@energiwatch.dk

FinansWatch, tlf. 3330 8383, finanswatch@finanswatch.dk

FødevareWatch, tlf. 3330 8388, fwatch@fwatch.dk

ITWatch, tlf. 3330 8350, itwatch@itwatch.dk

KapitalWatch, tlf. 3330 8371, redaktion@kapwatch.dk

MedWatch, tlf. 3330 8370, medwatch@medwatch.dk

MediaWatch, tlf. 3330 8369, redaktion@mediawatch.dk

MobilityWatch, tlf. 3330 8440, mobilitywatch@watchmedier.dk

PolicyWatch, tlf. 3330 8309, redaktion@policywatch.dk

ShippingWatch, tlf. 3330 8360, shippingwatch@shippingwatch.dk


Bogholderi

Susanne Laxby, susanne.laxby@jp.dk


Inden du ringer til os

Vi får rigtig mange henvendelser vedr. frokostordninger, rengøring, av-udstyr, it- og HR-ydelser hver dag. Vi er ikke umiddelbart på udkig efter nye tiltag inden for vores interne service (og er dækket godt ind via vores moderselskab), men man er velkommen til at sende en mail til os på reception@watchmedier.dk, så vil vi vende tilbage, såfremt vi er interesserede i et samarbejde.


Seneste nyt fra alle vores medier

Jobs fra alle vores medier

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs