Watch Medier

Abonnement - Watch Medier

Med et abonnement på Watch Medier får du adgang til landets største erhvervsmedie. Ingen medier publicerer flere artikler om dansk erhvervsliv end Watch Medier.  

 

Vi leverer uafhængig, kritisk og fair erhvervsjournalistik med fokus på substansen – i en moderne indpakning, hvor du selv kan bestemme, om du vil abonnere på alt vores indhold eller kun det, der er mest relevant for dig.

 

Et abonnement indeholder:

  • Adgang til de låste artikler håndskrevet af vores egne journalister eller leveret af vores redaktionelle partnere. Hvad enten du tilgår dem på vores site, gennem vores daglige nyhedsbreve eller i vores app.

  • Daglige opdateringer på de vigtigste nyheder i branchen direkte i din indbakke.

 

Et virksomhedsabonnement kan leveres på følgende måder:

  • Personligt login, så den enkelte medarbejder via brugernavn og password kan læse alt vores indhold, uanset hvor i verden vedkommende befinder sig.

  • Login via IP-adresse, så alle medarbejdere i virksomheden automatisk er logget ind, når de er på kontoret – eller på VPN-forbindelse.


Priser:

Prisen på abonnementet afhænger af, hvor mange personer, der skal have adgang, ligesom det er muligt at købe abonnement på dækningen af udvalgte områder.

 

Kontakt os for at høre om mulighederne. Vi sammensætter abonnementer individuelt efter behov, fra 1 brugerlicens til IP-baserede virksomhedsløsninger.

 

Priseksempler:

1 brugerlicens til Watch Medier koster 4.300 kr. i kvartalet.

1 brugerlicens til f.eks. FinansWatch koster 1.720 kr. i kvartalet.

 

Ønsker du at lære os bedre at kende, tilbyder vi gratis og uforpligtende prøveabonnement.

 

Kontakt vores salgsteam:

WatchMedier - tlf. 70 777 125
E-mail: watchmedier@infowatch.dk

 

Vi vender tilbage inden for 24 timer mandag-fredag. Personlige licenser til Watch Medier må ikke deles med andre. Indholdet må citeres inden for ophavsretslovens rammer.

 

Læs abonnementsvilkår her.

Seneste nyt fra alle vores medier

Jobs fra alle vores medier

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs