Watch Medier

Få dagens 10 vigtigste nyheder om danske virksomheder i din indbakke

 

Vi har lavet en ny service til dig, der er interesseret i et dagligt, prioriteret og overskueligt overblik over dagens vigtigste virksomhedsnyheder på tværs af brancher.

Med landets største virksomhedsredaktion i ryggen sammensætter vi hver dag et overblik over dagens 10 vigtigste nyheder om danske virksomheder. Artiklerne samles i et dagligt nyhedsbrev, der udsendes kl. 14.30 mandag til fredag.

 

Tilmeld dig Watch Mediers nyhedsbrev

Nyhedsbrevsvilkår

Det koster ikke noget at modtage nyhedsbrevet, og du kan til enhver tid afmelde dig igen.

Nyhederne kan desuden læses direkte her på watchmedier.dk, hvor du som altid kan finde flere nyheder om dansk erhvervsliv end hos noget andet medie.

Mere fra Watch Medier

Re-Match relancerer børsambition

Den danske hardtech-fond Nordic Alpha Partners går atter i markedet med genanvendelsesvirksomheden, hvis børsambitioner blev sat på pause i september. De prominente kerneinvestorer er fortsat med, men beløbet, virksomheden vil rejse, er blevet mindre.

Shoppingcenter med milliardværdi får ny ejer

Big Shopping Center i Herlev på 40.700 kvm er solgt til en britisk investor. Uden at afsløre købesummen oplyser parterne, at det er den næststørste handel med butiksejendomme i Norden siden coronapandemiens udbrud.

Seneste nyt fra alle vores medier

Jobs fra alle vores medier

Se flere jobs

Se flere jobs