Watch Medier

Watch Medier som arbejdsplads

Watch Medier henvender sig til samfunds- og erhvervsinteresserede læsere, der efterspørger uafhængig, kritisk og fair online-journalistik af høj kvalitet.


Vi udgiver i dag AdvokatWatch, AgriWatch, AMWatch, CleantechWatch, DetailWatch, EjendomsWatch, EnergiWatch, FinansWatch, FødevareWatch, ITWatch, KapitalWatch, MediaWatch, MedWatch, MobilityWatch, PolicyWatch og ShippingWatch i Danmark. Medierne er samlet på www.watchmedier.dk.


Det siger medarbejderne


Billedelement WM karrieside.jpgMedarbejdertilfredshedsgraf.png.png


Praktik hos Watch Medier

Hvis du har interesse og flair for business, har vi den oplagte praktikplads til dig. Som praktikant på Watch Medier bliver du en vigtig del af en ambitiøs erhvervsredaktion, der vil forvandle dig fra studerende til hardcore nyhedsjournalist.


Watch Medier er ejet af JP/Politikens Hus og driver netbaserede medier målrettet de vigtigste brancher i dansk erhvervsliv. Vores mere end 60 redaktionelle medarbejdere leverer uafhænig, kritisk og fair journalistik med fokus på substansen og beviser hver dag, at god journalistik ikke kun udkommer på print.


Vi lever af vores abonnenter, og det stiller krav til kvalitet, troværdighed og kontinuitet i en hektisk hverdag, hvor deadline er lige om lidt.


Se vores ledige stillinger her.


Seneste nyt fra alle vores medier

Jobs fra alle vores medier

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs