Watch Medier

Udenlandsk investor gør kur til AaB

Den børsnoterede fodboldklub AaB har fået en henvendelse fra en udenlandsk investor. Klubben undersøger nu mulighederne i henvendelsen.

AaB-fans under seneste Superliga-kamp. | Foto: Bo Amstrup / Ritzau Scanpix/Bo Amstrup

Der er travle dage i fodboldklubben AaB. I sidste uge fyrede klubben cheftræner Lars Friis og erstattede ham med Erik Hamrén. Onsdag stoppede den så samarbejdet med sportschef Inge André Olsen.

Men det er ikke kun på den sportslige front, der sker noget. En udenlandsk investor har nemlig meldt sin interesse i klubben.

Det børsnoterede selskab bag fodboldklubben AaB har fået en henvendelse fra en udenlandsk investor, skriver klubben i en børsmeddelelse.

Selskabet slår dog fast, at der endnu ikke er indledt forhandlinger om et salg af klubben.

”I forbindelse med igangværende strategiproces har bestyrelsen i AaB A/S besluttet at undersøge en henvendelse fra en potentiel udenlandsk investor i forhold til målsætning, kemi og konditioner,” står der i meddelelsen.

Om det munder ud i forhandlinger om et salg, er endnu uvist. Indtil da forholder AaB-ledelsen sig tavs.

”AaB har ikke yderligere kommentarer til emnet, medmindre parterne indleder realitetsforhandlinger, eller sonderingerne afbrydes,” skriver klubben.


Mere fra Watch Medier

Det nye Nordea Pension skal fylde mere i landskabet end Topdanmark Liv

Med Nordeas kræfter inden for distribution skal det tidligere Topdanmark Liv - nu Nordea Pension - blive en større spiller på pensionsmarkedet, siger privatdirektør Mads Skovlund fra Nordea efter overtagelsen. Nordeas privatkunder kan give selskabet mange nye kunder, vurderer aktuar.

MT Højgaard skal bygge for Novo Nordisk i Bagsværd

Byggekoncernen MT Højgaard får del i en milliardaftale med Novo Nordisk, der har planer om at udvide produktionsfaciliteterne i Bagsværd for milliarder. Højgaards del af byggesummen løber op i ca. 600 mio. kr.

Læs også

Seneste nyt fra alle vores medier

Jobs fra alle vores medier

Se flere jobs

Se flere jobs