Medie: Dansk storproducent af skibsmaling leder efter ny medejer

Malingproducenten Hempel skal have hyret finanshuset Rothschild & Co for at få finansiel styrke til opkøb, skriver erhvervsmedie. Hempel afviser at kommentere forlydenderne.
Foto: Kenneth Lysbjerg Koustrup/Jyllands-Posten/Ritzau Scanpix
Foto: Kenneth Lysbjerg Koustrup/Jyllands-Posten/Ritzau Scanpix

Malingproducenten Hempel leder efter en investor, som vil være medejer af virksomheden, der har hovedsæde i Lyngby og er global specialist i skibsmaling.

Det skriver mediet Insidebusiness. Ifølge mediet skal Hempel have hyret finanshuset Rothschild & Co samt advokathuset Gorrissen Federspiel til at stå for søgningen efter en investor, der ønsker at bliver minoritetsaktionær i malingproducenten med en ejerandel på omkring 30 pct.

Hempels mål er ifølge Insidebusiness at give virksomheden styrke til at deltage i en konsolidering af branchen via opkøb.

I oktober i fjor lancerede Hempel en vækstplan, der skulle sikre, at virksomheden får en plads i malingproducenternes globale top 10.

ShippingWatch har kontaktet Hempel for en kommentar, men virksomhedens pressechef, Joanna Ashmead, meddeler, at Hempel ikke ønsker at kommentere forlydenderne.

Hempel forlader Rusland

Hempel booster omsætning med organisk vækst og opkøb

Vækstplan skal føre Hempel ind i malingproducenternes globale top 10

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Jakob Dahlgaard Fink er blevet ansat som TV 2's nye finansdirektør. | Foto: NKT.

TV 2 finder ny finansdirektør

For abonnenter

Læs også