ATP Ejendomme køber op for milliardbeløb i Carlsberg Byen

ATP har købt fem erhvervsejendomme i Carlsberg Byen. Det er Pensionsinvestorens første investering i den nye københavnske bydel.
Foto: PR/ATP
Foto: PR/ATP

ATP Ejendomme gennemfører endnu en milliardhandel, når selskabet overtaget fem ejendomme med i alt 21.500 kvm i Carlsberg Byen, oplyser selskabet mandag.

Prisen lander på den gode side af en milliard kr., men det præcise beløb oplyses ikke, og selskabet understreger, at en sådan langsigtet investering i Carlsberg Byen er ”særligt attraktiv”.

”Købet af de moderne og centrale erhvervslejemål af en samlet størrelse på 21.500 kvm er efter vores opfattelse en unik mulighed og særdeles attraktivt for kontorkunder – både nu og på lang sigt,” udtaler André Scharf, investeringsdirektør i ATP Ejendomme.

Ejendommene er nyopførte i årene 2021-2022 og består udelukkende af ejendomme til erhvervsudlejning, fremgår det.

”Vi er utroligt glade for at have solgt hele fem centrale ejendomme, der rummer både kontorer, F&B- og retailenheder, til en så stor og velrenommeret dansk ejendomsinvestor. En del af ejendommene er allerede lejet ud til gode, solide lejere, og vi ser frem til et godt samarbejde med ATP Ejendomme omkring udlejning af de få resterende arealer,” udtaler Jens Nyhus, adm. direktør i Udviklingsselskabet Carlsberg Byen, i meddelelsen.


Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Jakob Dahlgaard Fink er blevet ansat som TV 2's nye finansdirektør. | Foto: NKT.

TV 2 finder ny finansdirektør

For abonnenter

Læs også