Watch Medier

Kapitalfonden Axcel køber softwareselskab: Skal indgå i automationsgruppe

Softwarevirksomheden Logimatic er blevet købt af kapitalfonden Axcel, der vil fusionere virksomheden med et andet dansk opkøb. Tilsammen skal de være en del af ”Nordens største og bedste leverandør af komplekse automationsløsninger”.

Troels Severinsen, direktør i Logimatic | Foto: Logimatic / PR

Logimatic er blevet solgt til Danmarks største kapitalfond Axcel, der vil fusionere softwareselskabet med et andet af Axcels danske selskaber og inkludere selskabet i en automationsgruppe med ganske høje ambitioner.

”Vores vision er at bygge Nordens største og bedste leverandør af komplekse automationsløsninger, hvorfor partnerskabet med Logimatic Engineering er et helt naturligt skridt på rejsen. Vi ser frem til at få Logimatic Engineering med i gruppen og skabe en endnu stærkere virksomhed for både kunder og medarbejdere,” siger Christoffer Müller, partner i Axcel.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 21 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra Watch Medier

Supermarkedspriser står til at blive varmt valgtema

SF’s forslag om en hasteundersøgelse af supermarkedskædernes prisstigninger bliver både kaldt en ”gratis omgang” og en ”god ide” af politiske aktører og interesseorganisationer. Én ting er der enighed om: Temaet bliver centralt i valgkampen.

FLSmidth opjusterer trods neddrosling i Rusland

Ingeniørkoncernen FLSmidth øger omsætning og overskud i andet kvartal og opjusterer forventningen til årets omsætning med en milliard. Divisionen, der sælger mineudstyr, trækker væksten.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt fra alle vores medier

Jobs fra alle vores medier

Se flere jobs

Se flere jobs