Nyhedsbureauet Thomson Reuters opkøber dansk AI-platform

To år efter de første kunder kom i hus, er nyhedsrobotten PLX AI nu overtaget af det internationale nyhedsbureau Thomson Reuters.
Foto: PR
Foto: PR

Den danske nyhedsplatform PLX AI, der med kunstig intelligens leverer hurtige robot-genererede nyheder, er nu opkøbt af et af verdens største nyhedsbureauer Thomson Reuters, skriver Finans.

”Reuters har en meget lang historie, der går tilbage til 1800-tallet. De er pionerer, når det kommer til farten på finansielle nyheder,” siger firmaets stifter, Gelu Sulugiuc, som er glad for at blive del af nyhedsorganisationen.

PLX AI’s platform, der kun er tre år gammel og fik de første kunder i hus i 2020, fungerer ved, at den er indstillet til at overvåge omkring 1500 virksomheder, og når disse sender meddelelser og andet ud, bliver informationen aflæst og omsat til nyheder ved brug af kunstig intelligens i løbet af under 200 millisekunder, skriver Finans.

Reuters’ finansdirektør, Matt Keen, fortæller, at opkøbet skal understøtte nyhedsselskabets finansielle dækning og ambition om at vinde på hastighed.

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Jakob Dahlgaard Fink er blevet ansat som TV 2's nye finansdirektør. | Foto: NKT.

TV 2 finder ny finansdirektør

For abonnenter

Læs også