Watch Medier

Medie: Kapitalfond vil sælge dansk satellitvirksomhed

Kapitalfonden Advent International afsøger muligheden for at sælge danske Cobham Satcom, det tidligere Thrane & Thrane, som fonden i 2012 overtog via et fjendtligt opkøb på børsen og siden har udskilt til en selvstændig virksomhed.

Det er ifølge Dagbladet Børsens kilder Goldman Sachs, der er blevet engageret i et potentielt salg af Advent Internationals danske porteføljeselskab. | Foto: Andrew Kelly/Reuters/Ritzau Scanpix/REUTERS / X02844

Den internationale kapitalfon Advent International har ifølge Dagbladet Børsens oplysninger hyret investeringsbanken Goldman Sachs til at undersøge salgsmulighederne for den danske satellitvirksomhed Cobham Satcom, tidligere Thrane & Thrane.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra Watch Medier

Det nye Nordea Pension skal fylde mere i landskabet end Topdanmark Liv

Med Nordeas kræfter inden for distribution skal det tidligere Topdanmark Liv - nu Nordea Pension - blive en større spiller på pensionsmarkedet, siger privatdirektør Mads Skovlund fra Nordea efter overtagelsen. Nordeas privatkunder kan give selskabet mange nye kunder, vurderer aktuar.

MT Højgaard skal bygge for Novo Nordisk i Bagsværd

Byggekoncernen MT Højgaard får del i en milliardaftale med Novo Nordisk, der har planer om at udvide produktionsfaciliteterne i Bagsværd for milliarder. Højgaards del af byggesummen løber op i ca. 600 mio. kr.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt fra alle vores medier

Jobs fra alle vores medier

Se flere jobs

Se flere jobs