Watch Medier

Medie: Conscia er sat til salg

Kapitalfonden Nordic Capital har hyret flere banker til at hjælpe med et salg af it-virksomheden Conscia, som leverer digitale infrastrukturløsninger.

Erik Bertman, topchef i Concia. | Foto: Pr

It-virksomheden Conscia er ved at gøre sig klar til et salg, og ejeren, kapitalfonden Nordic Capital, har engageret Morgan Stanley og Danske Bank til at hjælpe med opgaven, skriver Børsen.

Nordic Capital overtog ejerskabet af Conscia fra kapitalfonden Axcel i 2019 for 3 mia. kr., og ifølge Børsens oplysninger skulle it-virksomheden nu kunne sælges for omkring 5 mia. kr.

Conscia, der leverer it-infrastrukturløsninger og service inden for netværk, datacenter, sikkerhed, mobility og cloud, har selv været aktiv på opkøbsfronten de seneste år og har siden 2020 opkøbt otte virksomheder.

”Især i Tyskland skal vi gerne være to-tre gange større, end vi er nu. Noget kan vi nå med organisk vækst, men det bliver også nødvendigt at købe selskaber, og vi kigger på selskaber inden for vores tre kerneområder,” sagde topchef Erik Bertman for få måneder siden til ITWatch.

Mere fra Watch Medier

Pensionskasse frikendes i konkurrencesag

Retten i Lyngby har afsagt dom i sag fra 2017, hvor PKA og Danica gik sammen om et tilbud på pensionsordningen for medarbejdere hos det daværende Dansk Supermarked.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt fra alle vores medier

Jobs fra alle vores medier

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs