Opkøbte Simcorp skal fusionere med søsterselskab

Fusionen skal være med til at styrke finanssoftware-selskabet Simcorps tilstedeværelse i Nordamerika.
Simcorp står over for fusion efter gennemført opkøb. | Foto: Pr
Simcorp står over for fusion efter gennemført opkøb. | Foto: Pr

Danske Simcorp, der netop er overtaget af det tyske børsselskab Deutsche Börse og er blevet afnoteret fra den danske børs, bliver en del af det tyske selskabs datterselskab Axioma. Det skriver Simcorp på sin hjemmeside. 

Simcorp leverer primært softwareydelser til forsikring- og pensionsbranchen, mens Axioma udvikler risikostyringsmodeller og software til porteføljeforvaltning.

”Axiomas etablerede markedslederskab og dedikerede fokus på porteføljeoptimering og risikostyringsanalyse vil sammen med Simcorps stærke platform og bredere kompetencer skabe en stærk kundeorienteret løsning på tværs af hele værdikæden inden for investeringer,” udtaler adm. direktør Christian Kromann fra Simcorp i meddelelsen. 

Simcorp har ifølge meddelelsen over 300 finansielle institutioner på kundelisten, mens Axioma bruges af mere end 380 investeringsselskaber med hovedparten af kunderne i Nordamerika.

”Ved at fusionere med Axioma styrker Simcorp sin tilstedeværelse i nøglemarkeder som Nordamerika, der er vores primære vækstmarked,” udtaler Christian Kromann ifølge meddelelsen. 

Det fremgår ikke, hvem der kommer til at lede det nye selskab. 

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Jakob Dahlgaard Fink er blevet ansat som TV 2's nye finansdirektør. | Foto: NKT.

TV 2 finder ny finansdirektør

For abonnenter

Læs også