Landbrug & Fødevarer undsiger kødkoncernen Skare: "Det er meget langt fra branchepraksis"

Det er ikke normalt at opbevare kød i mere end to år, mener organisationen Landbrug & Fødevarers veterinærdirektør. Han retter skarp kritik mod kødkoncernen Skare, hvor der er beslaglagt op til 13 år gammelt kød.
Kvaliteten og fødevaresikkerheden falder længere tid kød opbevares. Derfor er det ikke normalt at opbevare kød i mere end to år, hvis man går op i fødevarernes sundhed, kvalitet og sikkerhed, siger L&F’s veterinærdirektør, Jens Munk Ebbesen, nu om skandalesagen i Skare Meat Packers. | Foto: Rune Aarestrup Pedersen/JPA
Kvaliteten og fødevaresikkerheden falder længere tid kød opbevares. Derfor er det ikke normalt at opbevare kød i mere end to år, hvis man går op i fødevarernes sundhed, kvalitet og sikkerhed, siger L&F’s veterinærdirektør, Jens Munk Ebbesen, nu om skandalesagen i Skare Meat Packers. | Foto: Rune Aarestrup Pedersen/JPA

Det er ikke kutyme, at slagterier opbevarer kød på frost i mere end et par år.

Allerede abonnent?Log ind her

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr. Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

Med din prøveperiode får du:

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Skal indeholde mindst 8 tegn samt tre af disse: Store bogstaver, små bogstaver, tal, symboler
    Skal indeholde mindst 2 tegn
    Skal indeholde mindst 2 tegn

    Få fuld adgang til dig og dine kollegaer

    Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

    Del artikel

    Tilmeld dig vores nyhedsbrev

    Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

    Nyhedsbrevsvilkår

    Forsiden lige nu

    Jakob Dahlgaard Fink er blevet ansat som TV 2's nye finansdirektør. | Foto: NKT.

    TV 2 finder ny finansdirektør

    For abonnenter

    Læs også