Watch Medier

Formand for medicoselskab stopper efter investorkritik

Ambus bestyrelsesformand, Lars Rasmussen, genopstiller ikke ved generalforsamlingen til december. Årsagen er en potentiel interessekonflikt mellem hans dobbelte formandsskaber i de to børsnoterede medicoselskaber Ambu og Coloplast. Også et andet bestyrelsesmedlem i Ambu står til at trække sig af samme grund.

Efter en interessekonflikt mellem to af sine tre poster som bestyrelsesformand i store danske life science-selskaber vil Lars Rasmussen stoppe som formand for Ambu. | Foto: Thomas Emil Sørensen/ERH

Ambu får ny bestyrelsesformand ved udgangen af året. Det står klart, efter at det børsnoterede medicoselskab har oplyst, at nuværende formand Lars Ramussen ikke genopstiller.

Lars Rasmussen har ellers kun siddet i formandsstolen i Ambu siden december 2019. Han var i mange år topchef for et andet stort dansk medicoselskab, Coloplast, og er i dag formand for Coloplast.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 21 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra Watch Medier

Jyske Banks opkøb får konkurrenter til at opruste

Flere banker skruer op for offensiven i det midt- og vestjyske, hvor Handelsbanken er en af de største aktører. Oven på Jyske Banks køb af Handelsbankens aktiviteter i Danmark ser en højere andel af kunderne sig om efter ny bank.

Scan Global-chef varsler nye overtagelser

Logistikkoncernen Scan global har overtaget et Hongkong-selskab, der giver flere muskler i Asien og passer godt ind i koncernens DNA. Sådan lyder det fra topchef Allan Melgaard, der bebuder andre, nye overtagelser.

Læs også

Relaterede