Watch Medier

Dagrofa skifter ud i toppen på Meny og foodservice

Fødevarekoncernen Dagrofa sætter nye chefer i spidsen for supermarkedskæden Meny og for Dagrofa Foodservice.

Foto: PR / Dagrofa / Uffe Weng

Et par måneder efter Coop-chef Kræn Østergaard Nielsen satte sit nye chefhold, bliver der også rykket rundt på pladserne i den øverste del af konkurrenten Dagrofa.

Det fremgår af en pressemeddelelse fra Dagrofa.

I Meny bliver kædedirektør Kenneth Holmen Pedersen skiftet ud med Richo Boss, der hidtil har været kædedirektør i Spar. Processen med at finde en ny kædedirektør til Spar, Min Købmand og Let-Køb er igangsat, hedder det.

I Dagrofa Foodservice er direktør Peter Bruun ude. I stedet er det fremover Niels Miles Frandsen, der fra 1. april skal være direktør. Han kommer fra en direktørpost i Alyasra Foods, en foodservicevirksomhed i Mellemøsten. Niels Miles Frandsen indtræder ligeledes i koncernledelsen.

"Niels kommer med en spændende baggrund som CEO fra en stor international foodservicevirksomhed i Mellemøsten, og jeg glæder mig til at få ham på holdet. Jeg vil ligeledes gerne sige tillykke til Richo Boss, som skal være med til at videreudvikle Meny-kæden. Richo har skabt nogle særdeles imponerende resultater i Spar, Min Købmand og Let-Køb," siger Dagrofa-topchef Tomas Pietrangeli.

Digital direktør-post er ledig

Derudover opretter Dagrofa en stilling som digital direktør med direkte reference til Tomas Pietrangeli. Også den ansættelsesproces er sat i gang.

Om den kommende strategiperiode hedder det, at forandringerne skal "styrke Dagrofas position som fødevarekoncern."

"Vi er kommet langt med vores 'Stærkere Sammen'-strategi, og 2021 er året, hvor vi sigter mod sorte tal. Men 2021 er også afsættet for den næste strategiperiode i Dagrofa, hvor vi skal stå endnu stærkere på markedet, være mere offensive og endnu mere relevante for vores kunder," udtaler Tomas Pietrangeli.

Læs mere her:

Sparkæden rykker ind i byerne: Vi har flere planer i Hovedstaden

Dagrofa åbner lokale onlinebutikker

Alt om den gennemgribende rokade i Coop 

Mere fra Watch Medier

DLG klar til exit fra Kina

Geopolitiske forhold og politisk indgriben i markedspriser gør, at DLG er klar til at forlade kinesisk marked. Grovvareselskabet har en foderfabrik i Hunan-provinsen.

Virksomhedsmægler ser få potentielle købere til Irma

Detailhandelskoncerner har de bedste muligheder for at gøre Irma til en rentabel virksomhed, hvis kæden skulle blive sat til salg, vurderer virksomhedsmægler Frederik Aakard. Tidligere Irma-direktør vil snart melde nyt ud. 

Læs også

Relaterede