Watch Medier

Dagrofa skifter ud i toppen på Meny og foodservice

Fødevarekoncernen Dagrofa sætter nye chefer i spidsen for supermarkedskæden Meny og for Dagrofa Foodservice.

Foto: PR / Dagrofa / Uffe Weng

Et par måneder efter Coop-chef Kræn Østergaard Nielsen satte sit nye chefhold, bliver der også rykket rundt på pladserne i den øverste del af konkurrenten Dagrofa.

Det fremgår af en pressemeddelelse fra Dagrofa.

I Meny bliver kædedirektør Kenneth Holmen Pedersen skiftet ud med Richo Boss, der hidtil har været kædedirektør i Spar. Processen med at finde en ny kædedirektør til Spar, Min Købmand og Let-Køb er igangsat, hedder det.

I Dagrofa Foodservice er direktør Peter Bruun ude. I stedet er det fremover Niels Miles Frandsen, der fra 1. april skal være direktør. Han kommer fra en direktørpost i Alyasra Foods, en foodservicevirksomhed i Mellemøsten. Niels Miles Frandsen indtræder ligeledes i koncernledelsen.

"Niels kommer med en spændende baggrund som CEO fra en stor international foodservicevirksomhed i Mellemøsten, og jeg glæder mig til at få ham på holdet. Jeg vil ligeledes gerne sige tillykke til Richo Boss, som skal være med til at videreudvikle Meny-kæden. Richo har skabt nogle særdeles imponerende resultater i Spar, Min Købmand og Let-Køb," siger Dagrofa-topchef Tomas Pietrangeli.

Digital direktør-post er ledig

Derudover opretter Dagrofa en stilling som digital direktør med direkte reference til Tomas Pietrangeli. Også den ansættelsesproces er sat i gang.

Om den kommende strategiperiode hedder det, at forandringerne skal "styrke Dagrofas position som fødevarekoncern."

"Vi er kommet langt med vores 'Stærkere Sammen'-strategi, og 2021 er året, hvor vi sigter mod sorte tal. Men 2021 er også afsættet for den næste strategiperiode i Dagrofa, hvor vi skal stå endnu stærkere på markedet, være mere offensive og endnu mere relevante for vores kunder," udtaler Tomas Pietrangeli.

Læs mere her:

Sparkæden rykker ind i byerne: Vi har flere planer i Hovedstaden

Dagrofa åbner lokale onlinebutikker

Alt om den gennemgribende rokade i Coop 

Mere fra Watch Medier

Medie: Conscia er sat til salg

Kapitalfonden Nordic Capital har hyret flere banker til at hjælpe med et salg af it-virksomheden Conscia, som leverer digitale infrastrukturløsninger.

Læs også

Relaterede

Jobs fra alle vores medier

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs