Watch Medier

Ørsted indstiller officielt Henrik Poulsen som medlem af bestyrelsen

Energiselskabt Ørsted vil germe kunne trække på tidligere koncernchef Henrik Poulsens vision, kompetencer og brancheerfaring. Derfor indstilles han til bestyrelsen, siger formanden.

Kort tid efter at have forladt posten som adm. direktør, indstilles Henrik Poulsen som nyt medlem af Ørsteds bestyrelse. | Foto: Jens Dresling

Det har været på vej i en rum tid efterhånden, men nu har Ørsted officielt indstillet Henrik Poulsen som nyt medlem af bestyrelsen.

Det skriver selskabet i forbindelse med en indkaldelse til generalforsamlingen 1. marts.

"Det er bestyrelsens vurdering, at valget af Henrik Poulsen til bestyrelsen vil sikre, at virksomheden fortsat vil kunne trække på hans vision, kompetencer og brancheerfaring, ligesom det vil sikre god kontinuitet i selskabets ledelse," siger Thomas Thune Andersen, der er bestyrelsesformand i Ørsted.

Henrik Poulsen var administrerende direktør i Ørsted i otte år, indtil han sidste år meldte sin afgang. Ved årsskiftet blev han afløst af Mads Nipper.

Foruden Henrik Poulsen er Julia King, Baronesse Brown af Cambridge, også blevet indstillet som nyt bestyrelsesmedlem.

"Hun har indgående viden om vedvarende energi og det politiske perspektiv, bl.a. fra sine hverv som medlem af den britiske Committee om Climate Change og bestyrelsesmedlem i Green Investment Bank," siger Thomas Thune Andersen.

Når generalforsamlingen løber af stablen, hvor Ørsted formentlig kommer til at byde to nye ansigter velkommen til bestyrelsen, vil det foregå elektronisk grundet omstændighederne.

Tidligere Ørsted-topchef skal være næstformand for Carlsberg 

 

Mere fra Watch Medier

Flere supermarkedskæder dropper Mobilepay

Prisen for at bruge Mobilepay ”stiger betragteligt” for butikkerne, lyder det fra Løvbjerg-kæden. Dagrofa lukker også for betalingsløsningen i Meny, Spar, Min Købmand og Let-Køb.

Læs også

Relaterede

Jobs fra alle vores medier

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs