Direktør fratræder i Parken: "Bedst for alle"

Lars Bo Jeppesen er efter eget ønske stoppet som direktør i selskabet bag FCK, Parken Sport & Entertainment, efter kun efter 13 måneder. Det aldrig blev den opgave, han havde forestillet sig
Lars Bo Jeppesen fratræder i Parken efter 13 måneder. | Foto: Lars Poulsen
Lars Bo Jeppesen fratræder i Parken efter 13 måneder. | Foto: Lars Poulsen
af ritzau

Parken Sport & Entertainment meddeler mandag i en fondsbørsmeddelelse, at direktør Lars Bo Jeppesen stopper. Han nåede dermed 13 måneder på posten.

"Direktør Lars Bo Jeppesen har tilkendegivet, at han efter eget ønske vil fratræde sin stilling som direktør i Parken Sport & Entertainment A/S. Mellem bestyrelsen og Lars Bo Jeppesen er aftalt, at Lars Bo Jeppesen fratræder pr. dags dato," hedder det i meddelelsen.

Direktionen i Parken Sport & Entertainment A/S vil herefter bestå af koncerndirektør Jan Harrit, oplyser selskabet.

Lars Bo Jeppesen blev i slutningen af april 2020 ansat som direktør med ansvar for alle forhold i Parken og kommercielle forhold relateret til fodboldklubben FCK.

"Jeg har været utroligt glad for min tid i Parken, men det blev aldrig den opgave, jeg havde forestillet mig, og jeg føler, at det er bedst for alle med sæsonen bag os, at jeg søger nye veje," siger Lars Bo Jeppesen til hjemmesiden fck.dk og tilføjer:

"Det har været hårdt for hele organisationen, men vi er heldigvis ved at være ude på den anden side af stormen nu, og jeg føler, at det er tid til at prøve noget andet for mig personligt."

Opsigelsen kommer cirka tre måneder efter, at Bo Rygaard meddelte, at han ikke ville genopstille som bestyrelsesformand i Parken Sport & Entertainment.

Han blev i midten af april erstattet af Allan Agerholm.

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu


Læs også