Watch Medier

Kaptajnen forlader pludselig broen hos stort advokatfirma

Simon Evers Hjelmborg har siden 2014 styret advokatfirmaet Bech-Bruun igennem en række markante forandringer. Nu slipper formanden roret og rykker til konkurrent, mens firmaet er på vej ind i stort udbyttestormvejr.

Simon Evers Hjelmborg har været en del af ledelsen i Bech-Bruun, siden han blev ledende partner i 2014. | Foto: Nikolai Linares

Efter at have været den helt centrale figur hos Bech-Bruun de seneste mange år forlader formand Simon Evers Hjelmborg nu pludselig advokatfirmaet i et overraskende skifte til Accura.

Dels er det stærkt opsigtsvækkende, at en formand for et af landets største advokatfirmaer smutter til en konkurrent, dels er det bemærkelsesværdigt, at lige netop Simon Evers Hjelmborg vælger at forlade Bech-Bruun, som han på mange måder er synonym med både indadtil og udadtil.

Læs hele artiklen

Få 21 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra Watch Medier

Alm. Brand køber Codans danske forretning af Tryg

Tryg og canadiske Intact har fundet en køber til Codan i Danmark. Alm. Brand betaler 12,6 mia. kr. for overtagelsen og bliver landets næststørste skadesforsikringsselskab. Det meste af købesummen skaffes ved at udstede nye aktier.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt fra alle vores medier

Jobs fra alle vores medier