Watch Medier

Finans-headhunter stopper som partner i et af verdens største rekrutteringsfirmaer

Headhunteren Frank Halborg, der er meget benyttet i finanssektoren, har rundet 60 år og har besluttet at træde ud af partnerkredsen hos Heidrick & Struggles. Her vil han fremover være rådgiver.

Frank Halborg vil fremover være rådgiver for Heidrick & Struggles. | Foto: PR

Headhunter Frank Halborg er stoppet som partner hos Heidrick & Struggles, der er blandt verdens største rekrutteringsvirksomheder. I stedet er han overgået til en rolle som rådgiver.

Det skriver Børsen.

Frank Halborg, der tidligere er blevet betegnet som finanssektorens Kirsten Giftekniv, er for nylig rundet 60 år og har i den forbindelse valgt at få en ny rolle.

”Jeg har altid gerne villet være nummer et i min sektor, og det kræver virkeligt hårdt arbejde. Så derfor vil jeg hellere sadle om, mens alt går godt. Så er der også tid til at fokusere på noget andet end at være headhunter,” siger han til Børsen.

Frank Halborg har gennem de seneste 20 år været med til at besætte en række topposter i finanssektoren. Det gælder blandt andet flere ATP-direktører. Samtidig har han banet vejet ind i Nordea for de to seneste topchefer i banken, Casper von Koskull og Frank Vang-Jensen.

Sådan blev Frank Halborg finansverdenens foretrukne Kirsten Giftekniv

Gyldne headhuntere sælger sig selv til amerikansk gigant

Mere fra Watch Medier

Mogens de Linde nærmer sig mursten for 4 milliarder

Byggeselskab Mogens de Linde gik frem på driften i 2021, mens der blev barberet omkring en fjerdedel af top- såvel som bundlinje. Værdiopskrivninger sætter igen et markant aftryk på regnskabet fra det aarhusianske ejendomskoryfæ, der netop har sammensat en ny ledelse.

Deutsche Bahn har sat Arriva i Danmark til salg

Der har længe været forlydender om, at transportselskabet Arriva i Danmark, der står for bus- og togdrift på flere strækninger, var på salgslisten hos ejeren, den statslige tyske jernbanekæmpe Deutsche Bahn. I nyt dansk regnskab bekræfter Arriva Danmark, at forretningen skal sælges til en eller flere investorer.

Læs også

Relaterede

Jobs fra alle vores medier

Se flere jobs

Se flere jobs