Watch Medier

PWC kaprer juridisk frontfigur fra Deloitte

Partner og leder af revisions- og rådgivningsfirmaet Deloittes juridiske afdeling i København rykker sammen med flere ansatte til konkurrenten PWC, skriver Insidebusiness.

PWC vil ligesom de andre store revisions- og konsulenthuse vokse sig større på det juridiske område. | Foto: PWC / PR

I bestræbelserne på at æde sig ind på markedet for juridiske ydelser opruster PWC, mens revisionshuset samtidig svækker en stor konkurrent i Deloitte.

Det er således lykkedes PWC at kapre Ulrik Lausten, partner og chef for Deloittes juridiske afdeling i København, skriver Insidebusiness.

Tre andre ansatte fra Deloittes juridiske afdeling skifter også til PWC, erfarer mediet. PWC ønsker ikke at kommentere oplysningerne, mens Deloitte og Ulrik Lausten ikke er vendt tilbage på Insidebusiness’ henvendelser.

PWC står, som AdvokatWatch løbende har beskrevet, ligesom de øvrige store revisions- og rådgivningsvirksomheder Deloitte, EY og KPMG på spring for at vinde terræn på advokaternes hjemmebane.

Mens PWC, Deloitte og EY har etableret egentlige juridiske afdelinger, er KPMG gået anderledes til værks med oprettelsen af et selvstændigt advokatfirma under navnet KPMG Law Advokatfirma.

Der er i dag over 20 ansatte i PWC’s juridiske afdeling placeret i henholdsvis Hellerup og Aarhus.

Tidligere advokat bliver partner i EY

Revisionskæmper fordobler juridiske afdelinger og vil vokse yderligere

Mere fra Watch Medier

Deutsche Bahn har sat Arriva i Danmark til salg

Der har længe været forlydender om, at transportselskabet Arriva i Danmark, der står for bus- og togdrift på flere strækninger, var på salgslisten hos ejeren, den statslige tyske jernbanekæmpe Deutsche Bahn. I nyt dansk regnskab bekræfter Arriva Danmark, at forretningen skal sælges til en eller flere investorer.

Læs også

Relaterede

Jobs fra alle vores medier

Se flere jobs

Se flere jobs