Watch Medier

Finansiel Stabilitet får ny formand

Finansiel Stabilitet, der også er kendt som statens bankoprydningsselskab, har fået ny formand og næstformand, som begge i forvejen var medlem af bestyrelsen. I samme ombæring er der udnævnt et nyt medlem af bestyrelsen.

Ny formand for Finansiel Stabilitet. | Foto: Finn Frandsen

Erhvervsministeriet har udpeget Anne Louise Eberhard som ny bestyrelsesformand i Finansiel Stabilitet, hvor hun tager over for Peter Engberg Jensen, der efter eget ønske forlader posten, som han har haft siden 2015.

Det oplyser ministeriet i en pressemeddelelse torsdag.

Udpegelsen er sket på et ekstraordinært virksomhedsmøde torsdag, hvor ministeriet også har udpeget Ole Selch Bak som ny næstformand, mens Ulrikke Ekelund, der er direktør for kommunikation og presse i Pensiondanmark, er blevet udpeget som nyt bestyrelsesmedlem.

Ulrikke Ekelund er ny i bestyrelsen for Finansiel Stabilitet.
Ulrikke Ekelund er ny i bestyrelsen for Finansiel Stabilitet.

Anne Louise Eberhard har væreten del af bestyrelsen i Finansiel Stabilitet siden 2016. Siden 2020 har hun været næstformand. Samme år blev Ole Selch Bak medlem af bestyrelsen.

Finansiel Stabilitets bestyrelse består nu af bestyrelsesformand Anne Louise Eberhard, næstformand Ole Selch Bak samt bestyrelsesmedlemmerne Ulrik Rammeskow Bang-Pedersen, Morten Sommerfeldt, Jesper Rangvid, Pernille Vastrup og Ulrikke Ekelund.


Kreditkongen fik et langt liv i banktoppen

Finansiel Stabilitet om anke mod krakket bank: Landsretten vil komme til anden konklusion

Mere fra Watch Medier

Supermarkedspriser står til at blive varmt valgtema

SF’s forslag om en hasteundersøgelse af supermarkedskædernes prisstigninger bliver både kaldt en ”gratis omgang” og en ”god ide” af politiske aktører og interesseorganisationer. Én ting er der enighed om: Temaet bliver centralt i valgkampen.

FLSmidth opjusterer trods neddrosling i Rusland

Ingeniørkoncernen FLSmidth øger omsætning og overskud i andet kvartal og opjusterer forventningen til årets omsætning med en milliard. Divisionen, der sælger mineudstyr, trækker væksten.

Læs også

Relaterede