Finansiel Stabilitet får ny formand

Finansiel Stabilitet, der også er kendt som statens bankoprydningsselskab, har fået ny formand og næstformand, som begge i forvejen var medlem af bestyrelsen. I samme ombæring er der udnævnt et nyt medlem af bestyrelsen.
Ny formand for Finansiel Stabilitet. | Foto: Finn Frandsen
Ny formand for Finansiel Stabilitet. | Foto: Finn Frandsen

Erhvervsministeriet har udpeget Anne Louise Eberhard som ny bestyrelsesformand i Finansiel Stabilitet, hvor hun tager over for Peter Engberg Jensen, der efter eget ønske forlader posten, som han har haft siden 2015.

Det oplyser ministeriet i en pressemeddelelse torsdag.

Udpegelsen er sket på et ekstraordinært virksomhedsmøde torsdag, hvor ministeriet også har udpeget Ole Selch Bak som ny næstformand, mens Ulrikke Ekelund, der er direktør for kommunikation og presse i Pensiondanmark, er blevet udpeget som nyt bestyrelsesmedlem.

Ulrikke Ekelund er ny i bestyrelsen for Finansiel Stabilitet.
Ulrikke Ekelund er ny i bestyrelsen for Finansiel Stabilitet.

Anne Louise Eberhard har væreten del af bestyrelsen i Finansiel Stabilitet siden 2016. Siden 2020 har hun været næstformand. Samme år blev Ole Selch Bak medlem af bestyrelsen.

Finansiel Stabilitets bestyrelse består nu af bestyrelsesformand Anne Louise Eberhard, næstformand Ole Selch Bak samt bestyrelsesmedlemmerne Ulrik Rammeskow Bang-Pedersen, Morten Sommerfeldt, Jesper Rangvid, Pernille Vastrup og Ulrikke Ekelund.


Kreditkongen fik et langt liv i banktoppen

Finansiel Stabilitet om anke mod krakket bank: Landsretten vil komme til anden konklusion

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Nyhedsbrevsvilkår

Læs også